Orange mutã boxele pe plajã: Akon cantã la PrePay Music Summer party

23 ian. 2010
/ /
Orange mutã boxele pe plajã: Akon cantã la PrePay Music Summer party

Orange mutã boxele pe  plajã: Akon cantã la PrePay Music Summer party

Bucuresti,  8  august 2007. Pe 25 august, incepand cu ora 20:00, pe plaja H2O din Mamaia vor rasuna hiturile „Smack That” si „Don’t Matter”, interpretate live de Akon, unul dintre artistii care domina topurile muzicale internationale in acest moment. Orange ofera acces gratuit tuturor celor care vin sa se distreze la concertul Akon de pe plaja H2O din Mamaia.

Concertul Akon se inscrie in seria de evenimente PrePay Music party, organizate de Orange, din care a facut parte si recitalul din luna mai al artistei britanice Sophie Ellis-Bextor.

Caravana PrePay Music Summer party va face drumul pana la mare si mai distractiv pentru fanii Akon: Orange pregateste 10 autocare care vor merge pe ruta Bucuresti - Mamaia si retur. Primii 225 de clienti Orange care trimit un mesaj scris gratuit la 399, in perioada 10-23 august, pot merge cu un prieten la concertul Akon intr-unul dintre autocarele Orange. Acestia trebuie doar sa prezinte la urcarea in autocar codul pe care il primesc pe telefonul mobil. Caravana pleaca spre mare din fata sediului Orange din bd. Lascar Catargiu, nr. 51-53, pe 25 august, la ora 12:00. Dupa concert, caravana va pleca spre Bucuresti la ora 1:00 noaptea.

Akon este prezent si in Orange World pe wap cu un minisite dedicat, unde clientii Orange au ocazia sa afle mai multe informatii despre artist, pot descarca wallpapere si tonuri de apel si pot participa la un concurs cu premii constand in telefoane mobile cu music player.

In plus, Orange organizeaza un concurs si pentru cei mai noi clienti PrePay Music care au posibilitatea sa castige una dintre cele 10 excursii de 2 persoane la PrePay Music Summer party.

Cu PrePay Music, clientii primesc 150 de mesaje scrise nationale si 2 MB de trafic la fiecare reincarcare cu minimum 7 euro in termen de 30 de zile, au reduceri de 50%  la tonuri de apel si imagini in portalul Orange World, acces la website-ul dedicat www.orangemusic.ro,  precum si la Music Radio si Music TV.

Mai multe detalii despre PrePay Music Summer party si despre concursurile organizate cu aceasta ocazie se gasesc la adresa www.orange.ro.

"PrePay Music Summer party este o initiativa Orange prin care ne dorim sa fim cat mai aproape de iubitorii de muzica. Orange isi propune sa aduca in Romania artisti  in plina afirmare, cu melodii in topurile internationale de specialitate”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial la  Orange Romania.

Dupa ce a castigat o multime de fani cu albumul “Trouble” din 2003, Akon a revenit cu noi povesti muzicale pe albumul “Konvicted”. Solistul de origine senegaleza a produs si a scris aproape toate piesele de pe ultimul album, rezultatul fiind unul dintre cele mai bine lucrate albume ale acestei perioade. De la debutul sau si pana acum, Akon a calatorit peste tot in jurul lumii si a colaborat, ca artist sau producator, cu nume precum Young Jeezy, R. Kelly, Obie Trice, Elton John, Daddy Yankee, Gwen Stefani sau Lady Black Mambazo.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=28|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii