Orange ofera ajutor oamenilor afectati de inundatii

13 ian. 2010
/ /
Orange ofera ajutor oamenilor afectati de inundatii

Orange oferă ajutor oamenilor afectaţi de inundaţii

Bucureşti, 15 iulie 2005. Orange Romania este alaturi de cei care            au fost afectati de inundatii si face o donatie de 200.000 de euro pentru            a le oferi speranta si a le reda increderea in viitor. Orange inseamna            pe langa servicii de telecomunicatii sau rezultate financiare si apropierea            de comunitate, de oameni.

Orange a lansat incepand din 14 iulie si o campanie interna oferind            angajatilor posibilitatea sa faca donatii in bani pentru ajutorarea            oamenilor afectati de inundatii. Donatiile angajatilor vor fi dublate            de Orange si urmeaza sa ajunga in zonele inundate, prin intermediul            Crucii Rosii. Clientii Orange au de asemenea posibilitatea sa faca donatii            prin intermediul numerelor deschise special de catre Orange in cadrul            unor campanii initiate de Televiziunea Romana precum si de Antena 1.            Astfel, orice apel sau mesaj scris trimis la numarul 1415 inseamna o            donatie de 1,5 USD (fara TVA) si orice mesaj scris trimis la numarul            1413 reprezinta o donatie de 2 USD (fara TVA).

Richard Moat, Director Executiv Orange Romania:
"Atat eu cat si angajatii Orange Romania am fost foarte impresionati            de efectele inundatiilor din toata tara si pe aceasta cale dorim sa            ne exprimam compasiunea fata de cei loviti de furia apelor. Am oferit            ajutor pentru zonele afectate de inundatii, initiativa care se incadreaza            in programul nostru de responsabilitate sociala corporativa. Responsabilitatea            sociala este pentru Orange o strategie pe termen lung si inseamna o            atitudine si un stil de management care sa conduca la atingerea atat            a obiectivelor financiare cat si a celor legate de dezvoltarea comunitatii,            in general."

Categorii