Orange oferă cea mai mare viteză de internet mobil din România

6 oct. 2011
/ /
Orange oferă cea mai mare viteză de internet mobil din România

Orange oferă cea mai mare viteză de internet mobil din România

viteze de până la 43,2 Mbps în Bucureşti

Bucureşti, 6 octombrie 2011. Începând din 6 octombrie, Orange oferă în premieră cea mai mare viteză pentru internetul mobil din România – până la 43,2 Mbps în Bucureşti.

Pentru a naviga la noua viteză de internet mobil, clienţii trebuie să fie în aria de acoperire 43,2 Mbps şi să folosească un modem compatibil. Pentru accesul la viteze de până la 43.2Mbps, Orange oferă abonamentele cu trafic nelimitat Colibri 15 (cu primii 9 GB la viteze de până la 43,2 Mbps) şi Colibri 25 (cu primii 30 GB la viteze de până la 43,2 Mbps). Acestea includ opţiunea Cost Control prin intermediul căreia clienţii au garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar şi opţiunea Happy Night cu trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfăşurate între 00:00 şi 07:00. Orange are o ofertă specială pentru modemul Huawei E372, compatibil cu 43,2 Mbps, disponibil la preţuri începând de la 1 euro*.

“Ca lider de piaţă Orange anunţă astăzi o nouă premieră în România care răspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteză. După lansarea HD Voice, sunt onorat să anunţ astăzi o altă premieră - implementarea reţelei de acoperire cu viteze de până la 43,2Mbps în Bucureşti. Pentru utilizatori experienţa va fi una mai rapidă şi mai simplă, fapt ce reconfirmă angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa digitală a clienţilor.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

*Ofertă valabilă împreună cu un abonament Colibri 25 încheiat pe 24 de luni.

Categorii