Orange oferă muzică nelimitată în parteneriat cu Deezer

21 nov. 2012
/ /
Orange oferă muzică nelimitată în parteneriat cu Deezer

Bucureşti, 21 noiembrie 2012. Orange aduce în premieră clienților din România muzică nelimitată prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori.

Potrivit unui studiu asupra pieței digitale din România, derulat în perioada ianuarie-februarie 2012 pe un eșantion reprezentativ pentru utilizatorii români de internet, 9 din 10 români chestionați declară că muzica face parte din viața lor, în timp ce 8 din 10 tineri ascultă muzică în timp ce se deplasează sau sunt ocupați și cu alte activități. Pentru 9 din 10 utilizatori este esențial ca serviciul să fie simplu de utilizat și să ofere calitate audio HD. De aceea, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a asculta muzică oriunde, oricând și la calitate înaltă, Orange recomandă smartphone-uri de ultimă generație, precum Samsung Galaxy S III mini, Samsung Galaxy S III, HTC Windows Phone 8S și HTC Windows Phone 8X, împreună cu abonamentele Panteră. Clienții care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceștia beneficiază și de internet mobil și TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Serviciul de muzică prin Deezer, inclus în abonamentele Panteră, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicație dedicată, compatibilă cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry OS și pe computer, prin intermediul unui cont. Clienții Orange au acces la peste 20 de milioane de melodii, acesta fiind serviciul de streaming cu cel mai extins catalog din România. Clienții pot asculta, organiza și partaja pe Facebook și Twitter melodiile favorite, oricând și oriunde, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele și albumele preferate pot fi descărcate pe telefon și ascultate chiar și în mod offline.

Clienții care au alte abonamente Orange sau dețin un abonament Panteră dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani în perioada promoției au posibilitatea de a cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Opțiunea le oferă acces la catalogul Deezer și pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifați în funcție de traficul de date realizat. În curând opțiunea va fi disponibilă și pentru clienții Orange PrePay.

“Odată cu evoluția serviciilor de conținut digital și a telefoanelor mobile compatibile a crescut și interesul utilizatorilor de a accesa aceste servicii pe mobil, astfel încât acum fac parte integrantă din viața lor. Ne bucurăm că, începând cu aceste sărbători, putem oferi unui numar mare de clienți serviciul de muzică Deezer nelimitat pe mobil, un serviciu ușor de utilizat, intuitiv și cu un catalog impresionant, împreună cu alte beneficii nelimitate la abonamentele Panteră”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange România.

“Parteneriatul cu Orange va oferi noi oportunități românilor care vor putea asculta muzica favorită oriunde își doresc. Deezer are deja o prezență puternică în România, datorită echipei editoriale care caută și recomandă cei mai talentați artiști din regiune. Am investit multă energie pentru a crea un serviciu dedicat pentru România, iar parteneriatul cu Orange va oferi unui număr și mai mare de utilizatori posibilitatea să descopere serviciul nostru. Suntem extrem de încântați că putem oferi Deezer clienților Orange datorită acestui parteneriat, care se adaugă colaborărilor de succes cu Orange în Franța, Marea Britanie, Polonia, Mauritius și Coasta de Fildeș”, a declarat Axel Dauchez, CEO Deezer.

despre Orange

Orange este lider de piaţa in România cu 10,243 milioane de clienţi şi venituri de 680 milioane de euro la 30 septembrie 2012. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 227 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange ofera o gama extinsa de soluţii de comunicaţii clienţilor sai, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de baza pâna la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

despre Deezer

Deezer furnizează o experiență muzicală impresionantă și cu adevărat globală unui număr de peste 26 de milioane de fani din 160 de țări. Cu 2 milioane de abonați, peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 de milioane de playlisturi ce pot fi partajate, Deezer oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de muzică fără a fi constrânși de barierele din trecut, oferind acces nelimitat la un catalog cu 20 de milioane de piese, accesibil imediat pe orice dispozitiv - smartphone, laptop, tabletă, echipamente audio acasă, în mașină sau pe PC.  Crezul Deezer este să ajute fanii să redescopere bucuria de a găsi și împărtăși muzică nouă, extraordinară prin intermediul unor recomandări editoriale special selectate pentru fiecare piață în care activează Deezer. Prin parteneriatul cu Facebook și parteneriatele strategice cu operatorii telecom, Deezer se angajează să aducă muzica aproape de noi fani din întreaga lume.

Categorii