Orange oferă o experienţă digitală unică

13 mai 2011
/ /
Orange oferă o experienţă digitală unică

Orange oferă o experienţă digitală unică

proiecţie 3D pe o clădire simbol din Bucureşti

Bucureşti, 13 mai 2011. Orange România a prezentat pe 12 mai, ora 21:00, o proiecţie 3D spectaculoasă pe clădirea Facultăţii de Arhitectură “Ion Mincu” din Bucureşti. În premieră în România, a fost proiectat cel mai mare conţinut video mapping 3D, cu ajutorul unor proiectoare HD de ultimă generaţie. Evenimentul a marcat o altă premieră importantă a Orange România, serviciului HD Voice.

Orange invită publicul să vadă din nou proiecţia pe 14 mai, în Piaţa Universităţii, la Noaptea Albă a Muzeelor. Astfel, compania creează încă un punct de interes pe itinerariul bucureştenilor, prezentând dintr-o perspectivă inedită Facultatea de Arhitectură “Ion Mincu”.

Numărătoarea inversă până la spectacolul de proiecţie a început pe 10 mai pe www.orange.ro . Totodată, pe plasmele din oraş şi din staţiile de metrou, un clip video de teaser a invitat trecătorii în Piaţa Universităţii să ia parte la o experienţă digitală unică. Anunţul a fost postat şi pe pagina de Facebook a Orange România.

Cei care nu ajung în Piaţa Universităţii pot vedea spectacolul în direct pe telefonul mobil, prin serviciul TV Live de la Orange, disponibil în Portalul Orange pe mobil.

Acest eveniment de excepţie vine să susţină rolul Orange de “digital coach” promovat prin noua semnătură de brand: ”today changes with Orange”. Orange şi-a propus să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să ofere experienţe de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinară.

Categorii