Orange oferã servicii 3G+ în 33 de orase

23 ian. 2010
/ /
Orange oferã servicii 3G+ în 33 de orase

Orange oferã servicii 3G+ în 33 de oraşe

Bucuresti,  10 septembrie 2007. Orange, liderul pietei de telecomunicatii din Romania, lanseaza serviciile de date mobile 3G+ in 13 noi orase: Alba-Iulia, Bistrita, Botosani, Calarasi, Deva, Focsani, Piatra-Neamt, Sf. Gheorghe, Slobozia, Suceava, Tulcea, Turnu-Severin si Zalau.

Astfel, clientii Orange din 33 de orase resedinta de judet au posibilitatea sa navigheze pe internet, sa se conecteze la intranet si sa descarce fisiere de mari dimensiuni la viteze de pana la 3,6 Mbps. Serviciile 3G+ pot fi accesate atat de pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si de pe desktop, in locatii fixe, precum sediul companiei sau de acasa.

Clientii care aleg abonamente pentru internet in valoare de 20 de euro/luna si contract pe 24 de luni primesc gratuit echipamentele de conectare: carduri de date pentru laptop sau modemuri USB pentru conectare la desktop.

"Orange continua sa dezvolte reteaua de date mobile in banda larga, astfel incat pana la sfarsitul lunii septembrie, clientii Orange din 42 de mari orase vor beneficia de serviciile 3G+”, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager  la Orange Romania.

Categorii