Orange organizeaza ateliere digitale - #parintilascoala - gratuit pentru publicul larg

30 mart. 2015
/ /
Orange organizeaza ateliere digitale - #parintilascoala - gratuit pentru publicul larg

În cadrul atelierelor din Orange shop cei înscrişi vor învăța cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și să urmărească atent costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi și hobby-urile fiecăruia sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografii și video-uri.

-   Constanţa - 2 aprilie, de la 18:00 la 19:30, în Orange shop Şos. Ştefan cel Mare, nr. 35-37, Constanţa

-   Timișoara - 3 aprilie, de 18:00 la 19:30, în Orange shop, Blvd. Republicii, nr. 8, Timişoara

-   Cluj  - 4 aprilie, de la 10:00 la 11:30, în Orange shop, Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25, Cluj Napoca

-   București - 4 aprilie, de la 10:00 la 11:30, în Orange shop, Blvd. Lascăr Catargiu, nr. 51 - 53, sector 1, Bucureşti

-   Iași - 4 aprilie, de la 17:00 la 18:30, în Orange shop, Str. Anastasie Panu, nr.52, Iaşi

Programul extins al cursurilor și detalii despre acestea sunt disponibile şi pe site-ul www.orange.ro/parintilascoala.

Proiectul pilot #parintilascoala s-a lansat în luna februarie şi a debutat cu o campanie desfăşurată cu susţinerea comunităţilor online din România. În urma campaniei au fost înregistrate peste 100 de povestiri reale în care părinţii întâmpinau dificultăţi în accesarea noilor tehnologii. Ulterior, 10 câştigători au participat la o tabăra digitală unde au învăţat să se bucure de comunicarea digitală. Începând cu luna aprilie, programul se extinde în Orange shop prin ateliere digitale, devenind accesibil unui număr cât mai mare de beneficiari.

“Această iniţiativă a pornit ca răspuns la o nevoie identificată de către echipele Orange care au interacţiune directă cu clienţii. Odată cu revoluţia tehnologică la care asistăm vine şi dorinţa oamenilor de a se informa despre o utilizare corespunzătoare a ceea ce există acum pe piaţă. Îşi doresc nu numai smartphone-uri şi tablete de ultimă generaţie, ci şi asistenţă pentru a descoperi toate avantajele pe care le au la dispoziţie. Este rolul nostru să îi ghidam în încercarea lor de a descoperi noile tehnologii, de a căpăta cât mai multe cunoștințe digitale, iar un prim răspuns al nostru este programul  #parintilascoala - workshop-uri gratuite de educatie digitala pentru oricine este interesat, indiferent dacă este sau nu client.”  a declarat Julien Ducarroz Chief Commercial Officer, Orange România.

Platforma #parintilascoala reprezintă o continuare a inițiativelor de digitalizare și educație în mediul digital din cadrul strategiei de responsabilitate socială corporativă a Orange. Prin cele 4 direcţii strategice ale programului său de responsabilitate socială - implicarea în comunitate, incluziunea digitală, protecția mediului și siguranța copiilor în mediul digital - Orange sprijină constant, de mai bine de 12 ani, cauze sociale, cultural-educative și de mediu.

Categorii