Orange, partener tradiţional Via Sport

29 aug. 2012
/ /
Orange, partener tradiţional Via Sport

Orange, partener tradiţional Via Sport

Bucureşti, 29 august 2012. Orange a susţinut şi anul acesta aducerea jocurilor şi activităţilor preferate de pasionaţii de sport la Via Sport, într-un spaţiu neconvenţional dedicat mişcării şi divertismentului, pe Bulevardul Kiseleff din capitală. Bucureştenii au avut la dispoziţie 10 km² de terenuri de baschet, tenis de masă, tenis de picior, badminton, fusbal şi două benzi dedicate pentru biciclete.

Cei peste 9000 de participanţi din weekendul care a încheiat cea de-a treia ediţie (25-26 august) au putut admira balonul Orange cu aer cald, iar cei mai curajoşi au avut chiar ocazia să se ridice cu balonul de la sol. În plus, ca în fiecare weekend, în cadrul evenimentului au avut loc demonstraţii de utilizare a aplicaţiilor de Augmented Reality, precum Scrie pe cer şi Orange Explorer, disponibile pentru smartphone-urile cu Android şi iOS.

Evenimentul, susţinut de Orange şi organizat de Primăria Municipiului Bucureşti şi Eventness, a avut ca scop încurajarea bucureştenilor să practice sport pentru a avea un stil de viaţă sănătos.

Via Sport se află la a treia ediţie şi a avut loc pe toată perioada verii, din 30 iunie până pe 26 august. Întregul echipament logistic va fi donat mai multor şcoli din capitală.

Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi găsi pe http://www.orange.ro/evenimente/via_sport/ sau pe http://www.viasport.ro/.

Categorii