Orange prezintă a V-a ediție Summer Well, un festival ca o vacanță

30 iul. 2015
/ /
Orange prezintă a V-a ediție Summer Well, un festival ca o vacanță

Bucureşti, 30 iulie 2015. Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 8 și 9 august la Domeniul Ştirbey din Buftea, cu acces începând de la ora 15:00.

Partenerii festivalului pregătesc programe diverse care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc mai mult decât muzică live. În zona Orange, cei aflați la festival vor găsi jocuri, un photo wall unde își pot face fotografii și un studio de înregistrări unde pot cânta melodii de la Summer Well și se pot bucura apoi de înregistarea hitului interpretat. În plus, își vor putea achiziționa de la un stand dedicat diverse produse remesh, confecționate din bannere publicitare Orange. Toate fondurile strânse vor fi apoi redirecționate către Asociația Ateliere fără Frontiere, în sprijinul creării de noi oportunități de angajare pentru persoanele dezavantajate. Produsele remesh sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt o dovadă că resurse diverse pot fi reciclate și reutilizate în alt context.

Aplicația oficială a festivalului Summer Well 2015, unde pasionații de muzică pot găsi toate informațiile necesare despre festival, este pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS și se poate descărca gratuit din Google Play și din App Store.

Detalii despre festival se găsesc pe pagina oficială, www.summerwell.ro și pe www.facebook.com/summerwellfestivalofficial.

Categorii