Orange prezintă Summer Well 2012, un festival ca o vacanţă

23 apr. 2012
/ /
Orange prezintă Summer Well 2012, un festival ca o vacanţă

Orange prezintă Summer Well 2012, un festival ca o vacanţă

Bucureşti, 23 aprilie 2012 Respectându-şi promisiunea din prima ediţie, de a fi un festival ca o vacanţă cu muzică bună şi distracţie, Summer Well revine anul acesta pe 11 şi 12 august la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Sumer Well 2012 va păstra structura festivalului de anul trecut: 10 trupe care vor cânta timp de 2 zile pe scena principală, într-un spaţiu în care cei care împărtăşesc aceleaşi pasiuni se pot întâlni şi se pot bucura de concerte, documentare şi multe surprize. Şi anul acesta, concursul “I’m with the BAND” oferă şansa clienţilor Orange de a fi alături de trupa preferată, în backstage şi pe tot parcursul concertului.

Astfel pe 11 august, vor concerta trupele Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang şi Citizens!. Festivalul va continua pe 12 august cu The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter. Porţile se vor deschide la ora 15 în fiecare zi de festival.

Pe lângă cele aproape 10 ore de muzică live, Summer Well va reveni cu noi zone de entertainment, precum şi cu extinderea zonelor de food şi de relaxare. În plus, Orange va pregăti programe care să adauge un plus de distracţie pentru cei care doresc şi mai mult decât muzică live.

Cei interesaţi pot cumpăra abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului la preţul de 129 RON din orice Orange shop sau de pe www.easytickets.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.summerwell.ro.

Categorii