Orange, primul operator care oferă asistenţă completă pentru telefoane

31 aug. 2010
/ /
Orange, primul operator care oferă asistenţă completă pentru telefoane

Orange, primul operator care oferă asistenţă completă pentru telefoane

Bucureşti, 31 august 2010. Orange anunţă lansarea Smart Services şi Care Center, două noi servicii de asistenţă pentru utilizatorii de smartphone-uri sau de alte tipuri de telefoane.

Fie ca sunt sau nu clienţi Orange, cu Smart Services, toţi cei care deţin un smartphone beneficiază de asistenţă din partea experţilor din magazinele Orange pentru configurarea completă a telefonului. Astfel, experţii Orange instalează cartela SIM, verifică şi configurează setările de SMS, MMS şi internet, căsuţa de e-mail, instalează diverse aplicaţii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizează software-ul şi configurează accesul la aplicaţiile specifice fiecărui model de telefon. Tariful pentru pachetul Smart Services este de 5,21 de euro (TVA inclus), iar pentru 2,10 euro (TVA inclus) în plus clienţii primesc şi serviciul Transfer de conţinut, care le permite să transfere informaţiile din telefon atunci când se decid să îl înlocuiască. Smart Services este disponibil în reţeaua Orange shop.

În Care Center, clienţii Orange primesc, pe loc, asistenţă şi servicii de reparaţii ale telefoanelor în cazul anumitor defecţiuni, fără a mai fi nevoie ca acestea să fie trimise în service. Care Center-ul este un spaţiu special amenajat în Orange concept store şi în Orange shop Pantelimon, unde pot fi decodate telefoane, pot fi schimbate tastaturi şi carcase, se pot efectua reparaţii mecanice şi se pot face reactualizări de software. Totodată clienţii pot veni în Care Center şi pentru operaţiuni mai simple, precum verificarea parametrilor de SMS şi MMS. În funcţie de complexitatea intervenţiei, tarifele variază între 20 şi 450 de lei (TVA inclus).

„Lansăm astăzi două noi servicii de asistenţă prin care oferim clienţilor mai multă rapiditate în operaţiunile de service şi prin care prevenim dificultăţile pe care le pot avea în configurarea smartphone-urilor. În funcţie de evoluţia proiectelor din următoarea perioadă, avem în vedere extinderea reţelei Care Center şi în alte magazine din ţară” a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager.

Smart Services şi Care Center întregesc portofoliul Orange Care care include serviciile Redirecţionarea apelurilor în caz de urgenţă, Asigurarea pentru telefon, card de date şi modem, SIM Agenda Back-up, Transfer de conţinut, Buy-Back, alături de serviciile Asigurarea pentru factură şi Smartphone Expert. Orange Care este un program dezvoltat la nivelul grupului France Telecom-Orange cu scopul de a oferi soluţii complete de protecţie pentru telefoane şi pentru conţinutul lor, precum şi asistenţă clienţilor Orange pe tot parcursul experienţei de utilizatori de telefonie mobilă.

*Tariful standard pentru transferarea informaţiilor dintr-un telefon în alt telefon este de 5,21 euro (TVA inclus), iar transferul conţinutului pe un card de memorie USB costă 3,13 euro (TVA inclus).

Categorii