Orange, prin parteneriatul strategic cu Microsoft, lansează Windows ® Phone 7

12 oct. 2010
/ /
Orange, prin parteneriatul strategic cu Microsoft, lansează Windows ® Phone 7

Orange, prin parteneriatul strategic cu Microsoft, lansează Windows ® Phone 7

CEO-ul France Telecom-Orange, Stephane Richard şi CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, s-au întâlnit la Paris pentru a consolida parteneriatul îndelungat

Londra, 11 octombrie 2010.

Clienţii Orange vor accesa direct de pe telefoanele cu Microsoft      Windows Phone 7 toate aplicaţiile preferate: Orange Wednesdays, Orange      Maps, Orange TV şi altele Cea mai bună exprienţă Windows Phone 7, cu ‘Expert Assistance’ de la      Orange, serviciu de asistenţă dedicată şi expertiză pentru smartphone-uri În curând, tarifare integrată pentru serviciile Orange şi Microsoft      din Marie Britanie şi Franţa

Orange anunţă astăzi lansarea a trei telefoane noi, bazate pe cea mai nouă platformă de la Microsoft, Windows Phone 7. Telefoanele vor fi disponibile în mai multe tări în care compania este prezentă. Ca partener strategic al Microsoft, Orange consolidează colaborarea de durată începută în 2002 prin lansarea unei game de telefoane adaptate clienţilor Orange. Lansarea a fost posibilă datorită integrării serviciilor Orange în platforma Windows Phone 7. Noile telefoane – HTC 7 Mozart, distribuit in exclusivitate la Orange, Samsung Omnia 7 şi LG E900 vor fi disponibile pentru public începând cu finalul lunii octombrie pe toate pieţele mari din Europa. Lansarea se va face iniţial în Marea Britanie şi Franţa, urmate de Spania, Polonia, Elveţia, România, Portugalia şi Austria.*

Cu puţin timp înaintea lansării, preşedinţii celor două companii s-au întâlnit pentru a discuta aspecte actuale şi viitoare ale parteneriatului dintre Orange şi Microsoft. Stephane Richard, Chief Executive Officer, France Telecom-Orange, a declarat: “Lansarea de astăzi este rezultatul colaborării strânse şi productive cu Microsoft, o colaborare de care ne bucurăm de mulţi ani. Vorbim despre un parteneriat ce îmbină expertiza noastră ca operator, cu produsele performante ale Microsoft, oferind astfel o experienţă extraordinară pentru clienţi. Scopul nostru comun este de a oferi clienţilor calitatea serviciilor, accesibilitatea şi simplitatea cu care sunt obişnuiţi din partea Orange.”

Steve Ballmer, Chief Executive Officer, Microsoft, a declarat: “În urmă cu opt ani de zile, Microsoft lansa primul smartphone în colaborare cu Orange. Suntem entuziasmaţi să continuăm acest parteneriat printr-o nouă lansarea importantă - Windows Phone 7, asigurând astfel, o experienţă mobilă diferită pentru clienţii noştri.”

Combinarea platformelor cu serviciile şi cu inovaţia, asigură clienţilor Orange o experienţă multimedia Windows Phone 7 mai accesibilă şi mai bogată. Aceştia vor avea mai uşor acces la servicii favorite, la modalitaţi de plată mai simple şi la cele mai bune programe de asistenţă din industrie. Printre serviciile Orange integrate în ecranul de start Microsoft se numără, printre altele Orange Wednesdays, Orange Maps, Your Orange şi Orange Daily pentru Marea Britanie, Orange Daily şi Liga 1 pentru Franţa. Clienţii se pot bucura şi de o experienţă unică şi diversă, prin accesul la portofoliul vast oferit de Microsoft care include Xbox LIVE®, Microsoft® Office Mobile, Zune®, Windows LiveTM pentru mobil, BingTM pentru mobil şi altele.

Descărcarea aplicaţiilor a devenit acum mai simplă prin integrarea aplicaţiilor Orange în Windows Phone Marketplace, formând un “magazin în magazin” – un singur loc din care se pot descărca cele mai bune aplicaţii create de Orange sau ale altor furnizori. În plus, toate achiziţiile de aplicaţii pot fi tarifate, în deplină siguranţă, direct pe factura de telefonie mobilă. Soluţia de factura integrată va fi disponibilă la începutul anului 2011 în Marea Britanie şi în Franţa.

De asemenea, clienţii Orange au la dispoziţie serviciul de top „Expert Assistance”, care le oferă asistenţă dedicată pentru a beneficia la maxim de telefoanelor lor Windows Phone 7. „Expert Assistance” face parte din portofoliul soluţiilor Orange Care, ce vin în completarea serviciilor clasice de suport. Orange şi Microsoft îi vor ajuta pe clienţi să cunoască, să seteze şi să profite din plin de toate facilităţile telefoanelor lor Windows Phone 7, prin demonstraţii în direct şi prin ecranele interactive amplasate în magazinele selectate din Europa.

Mai mult, recentele oferte pentru smartphone-uri vor permite clienţilor să descopere potenţialul noilor telefoane folosind cele mai potrivite planuri tarifare.

*

HTC 7 Mozart este distribuit în exclusivitate de către Orange şi este disponibil în Franţa, Marea Britanie, Spania, Polonia, România, Portugalia şi Austria. Samsung Omnia 7 este disponibil în Franţa, Marea Britanie şi Elveţia. LG E900 este disponibil în Franţa cu 6 săptămânbi înainte de a fi în ofertele celorlalţi operatori de telecom.

Categorii