Orange reduce cu până la 46% tarifele pentru transferul de date în roaming

23 ian. 2010
/ /
Orange reduce cu până la 46% tarifele pentru transferul de date în roaming

Orange reduce cu până la 46% tarifele  pentru transferul de date în roaming

Bucureşti, 24 ianuarie 2008. Orange România reduce tarifele pentru serviciile de transfer de date în roaming cu până la 46%, introduce conceptul de reţea preferată pentru abonaţii care călătoresc în principalele ţări europene şi lansează pentru aceştia pachete de date cu trafic inclus.

Începând din 25 ianuarie, clienţii Orange cu abonament au tarife mai mici pentru serviciile de date în cele 66 de ţări cu care Orange are acorduri de roaming GPRS. Astfel, 1 MB de trafic în roaming într-o reţea din Spania costă 6 EUR, faţă de tariful anterior de 9,25 EUR. Similar, 1 MB de trafic costă, de acum, 7 EUR în roaming în Turcia faţă de 9,25 EUR, 8 EUR în China faţă de 11 EUR,  9 EUR în Brazilia faţă de 11 EUR şi 11 EUR în Australia faţă de 15,5 EUR.

Atunci când călătoresc în Europa, abonaţii Orange pot beneficia de tariful special de 5 EUR pentru 1 MB de trafic de date, dacă selectează una dintre reţelele preferate din ţările comunităţii. Lista completă cu reţelele preferate şi noile tarife de roaming este disponibilă la adresa http://www.orange.ro/roaming/tarife-gprs-ro.html.

Lansarea unor pachete de date cu trafic inclus în roaming le dă clienţilor Orange posibilitatea de a face transfer de date cu costuri şi mai reduse atunci când se află în roaming în spaţiul comunitar. Astfel, un pachet cu 10 MB de trafic inclus costă 40 EUR, 15 MB costă 55 EUR, 20 MB costă 70 EUR, iar pachetul de 50 MB costă 160 EUR.

„Repoziţionarea ofertei de date în roaming ne permite să oferim abonaţilor noştri tarife reduse, rotunjite şi prin urmare mai simple. Iniţiativa se înscrie în planurile noastre de a oferi clienţilor Orange servicii de calitate la tarife avantajoase chiar înainte de impunerea unor reglementări de către Uniunea Europeană. Această reducere de tarife îi va bucura cel mai mult pe clienţii noştri business care accesează frecvent internetul şi fac transfer de fişiere direct pe terminalele mobile atunci când se află în roaming”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

tarifele exprimate în euro din acest comunicat  nu includ TVA

Categorii