Orange reduce tarifele la internet şi la convorbiri în roaming

23 ian. 2010
/ /
Orange reduce tarifele la internet şi la convorbiri în roaming

Orange  reduce tarifele la internet şi la convorbiri în roaming

Bucuresti, 11 iunie 2008. Începând din 16 iunie, clienţii Orange beneficiază de cele mai avantajoase tarife pentru transferul de date în roaming în Uniunea Europeană cu noile optiuni Travel Data Monthly şi Travel Data Daily, reunite sub denumirea Orange Travel Data.

pentru clienţii Orange cu abonament:
Travel  Data Monthly: trafic de internet la costuri reduse în  roaming
Travel  Data Daily: o zi de acces la internet în roaming cu  15 EUR
Favourite  Countries: tarife avantajoase pentru tarile favorite la apelurile în  roaming şi apelurile internaţionale pentru clienţii  Orange cu abonament sau cartelă PrePay:
reduceri la tarifele standard pentru  serviciul de date în roaming

Clienţii  care călătoresc în Uniunea Europeană şi accesează frecvent internetul în roaming beneficiază de tarife cu până la 80% mai mici. Astfel, cu opţiunea Travel Data Monthly clienţii  Orange pot alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB care costă 20 EUR, 40 EUR şi respectiv 60 EUR pe lună.

Uneori pot apărea ocazii de a încheia afaceri profitabile, care nu pot aştepta. De aceea, Orange a pregătit pentru clienţii  săi opţiunea Travel Data Daily. Cu aceasta optiune, cei care călătoresc în Uniunea Europeană primesc 60 MB de trafic inclus, valabil timp de o zi, cu 15 EUR. Travel Data Daily oferă clienţilor Orange posibilitatea de a naviga pe internet la tarife mai mici cu peste 90% faţă de cele standard.

Cu Favourite Countries, clienţii  Orange au tarife avantajoase pentru apelurile în roaming din ţara favorită sau pentru apelurile internaţionale atunci când sună din România către ţara favorită. Comparativ cu tarifele standard, opţiunea oferă o reducere de până la 74% pentru apelurile în roaming şi de până la 62% pentru apelurile internaţionale. Clienţii  pot alege una sau mai multe ţări favorite din Uniunea Europeană, Elveţia, Moldova, China, Israel, Liban şi Turcia.

Atât pentru clienţii cu abonament, cât şi pentru utilizatorii PrePay, Orange reduce tarifele standard pentru traficul de date în roaming: pentru retelele preferate tariful este de 4 EUR/MB, iar pentru celelalte retele din U.E. se aplică tariful de 5 EUR/MB. În acest mod utilizarea internetului în roaming devine un serviciu mai accesibil şi predictibil din punctul de vedere al costurilor.

„Suntem în permanenţă  interesati să lansam oferte inovative şi avantajoase pentru a rămâne aceiaşi parteneri stabili şi de încredere pentru clienţii  nostri care utilizează serviciile Orange atât în ţară, cât şi în străinătate”, a declarat Irina Pană, International  Roaming Manager la Orange România.

Categorii