Orange reduce tarifele pentru serviciile de date în roaming

24 ian. 2010
/ /
Orange reduce tarifele pentru serviciile de date în roaming

Orange reduce tarifele pentru serviciile de date în roaming

Bucureşti, 30 iunie 2009. După ce a redus tarifele pentru convorbiri şi mesaje scrise în roaming, Orange lansează pe 1 iulie noi oferte pentru transferul de date în roaming care aduc clienţilor reduceri semnificative la tarife.

o nouă opţiune în portofoliul Orange Travel: Orange Travel Data Start reduceri de până la 50% la opţiunile Orange Travel Data Monthly şi BlackBerry Roaming reducerea tarifelor standard pentru trafic de date în roaming

Orange lansează Travel Data Start, o nouă opţiune de roaming care include 2 MB pentru trafic de date în Uniunea Europeană şi Elveţia pentru o taxă de activare de numai 2 EUR. Avantajul clientului se păstrează şi după consumarea traficului inclus, tariful pentru traficul de date utilizat în afara opţiunii fiind de 2 EUR/MB, la jumătate din tariful standard de date în roaming. Opţiunea este disponibilă atât pentru abonaţi cât şi pentru utilizatorii Orange PrePay.

Cei care călătoresc în Uniunea Europeană şi accesează frecvent internetul în roaming beneficiazǎ de reducere de 25% la taxa de activare a opţiunilor Orange Travel Data Monthly, tarifele fiind astfel reduse până la 0,75 EUR/MB (fără TVA). Astfel, abonaţii Orange pot alege, în funcţie de traficul inclus dorit, pachetul de date Travel Data Monthly de 10 MB, 25 MB sau 60 MB la 15 EUR, 30 EUR,  respectiv 45 EUR/lună.

Accesul de pe mobil la e-mail în roaming este acum mai atractiv cu opţiunile BlackBerry Roaming, cu tarife reduse la jumătate. Abonamentul BlackBerry Europe costă acum 9 euro/lună, în loc de 18 EUR/lună şi include 4 MB/lună pentru trafic de date în ţările Uniunii Europene. BlackBerry Roaming costă 12 EUR/lună, în loc de 24 EUR/lună şi oferă 4 MB/lună în toate reţelele din lume cu care Orange are acorduri pentru GPRS roaming.

Totodată, Orange reduce tarifele standard pentru traficul de date în roaming şi oferă un cost unic de 4 EUR/MB în toate reţelele din Uniunea Europeană şi Elveţia.

„Portofoliul Orange Travel oferă clienţilor tarife accesibile pentru toate serviciile de roaming şi oferte cu pachete de date incluse care asigură o mai mare predictibilitate privind consumul şi un control mai bun al costurilor. Dorim să punem la dispoziţia clienţilor noştri care călătoresc în afara ţării oferte pentru transferul de date în roaming, atractive atât pentru cei care au nevoie de acces frecvent la e-mail şi internet mobil cât şi pentru cei care le folosesc ocazional”, declară Irina Pană, Wholesales, International & Regulatory Affairs Manager la Orange România.

tarifele pentru abonaţi, exprimate în document, nu includ TVA. În cazul utilizatorilor PrePay, aceştia achită TVA-ul odată cu achiziţionarea cartelei cu număr.

Categorii