Orange.ro are un nou homepage

7 iun. 2012
/ /
Orange.ro are un nou homepage

Orange.ro are un nou homepage

Bucureşti, 7 iunie 2012. Orange anunţă astăzi inaugurarea noii pagini de start orange.ro, reînnoită pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor şi pentru a oferi o experienţă nouă, intuitivă, tuturor utilizatorilor.

Noul homepage are un design simplu, este uşor de folosit şi permite clienţilor să găsească mai rapid informaţiile de care au nevoie. Împărţită în secţiuni clare şi bine delimitate, pagina de start dispune de o nouă secţiune de „bun venit” care asigură acces direct la ofertele Orange, precum şi la cele mai utilizate informaţii din aplicaţia „Contul meu” - detalii despre abonament, factură, consum, puncte Thank You pentru abonaţi sau Credit Info, Phone Credit şi reîncărcare pentru clienţii PrePay. Aceste informaţii sunt disponibile imediat după logarea în aplicaţie, alături de ofertele personalizate din Magazinul Online.

De asemenea, noua pagină de start permite utilizatorilor să afle într-un mod simplu cele mai recente informaţii de interes din diferite domenii: ştiri, sport, gadgets sau muzică. Secţiunile alese sunt printre cele mai accesate din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, iar noul format oferă şi posibilitatea de a trimite pe telefonul mobil un link către secţiunea dorită.

Tot ca parte a noii pagini de start a site-ului, Orange a implementat încă de la sfârşitul anului trecut un meniu expandabil ce îmbunătăţeşte accesul în principalele pagini ale site-ului, iar zonele de noutăţi şi oferte Orange au fost reînnoite.

“Noul homepage reprezintă un pas important în strategia Orange de a oferi aceleaşi servicii, indiferent de dispozitivul utilizat - computer sau telefon mobil. Am ţinut cont de nevoile clienţilor noştri pentru a ne asigura ca noua versiune le va oferi acces mai uşor la lucrurile care sunt de interes pentru ei. Îi invităm să se logheze în contul lor Orange sau să citească ştirile zilei pentru a testa noul format, mai intuitiv şi mai uşor de utilizat decât era înainte.” a declarat Oana Comănescu, Portal Manager.

Noul homepage este disponibil la adresa www.orange.ro.

Categorii