Orange România anunţă finalizarea proiectului

28 iun. 2012
/ /
Orange România anunţă finalizarea proiectului

Proiect cofinanţat din Fondul Social European şi din bugetul naţional prin  Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 "Investeşte în oameni!" Orange România anunţă finalizarea proiectului “Avantaj competitiv pentru România: dezvoltarea potenţialului specialiştilor de top”

Bucureşti, 29 iunie 2012. Orange România anunţă finalizarea proiectului ”Avantaj competitiv pentru România: dezvoltarea potenţialului specialiştilor de top”, cofinanţat din Fondul Social European şi din bugetul naţional prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul ce s-a desfăşurat în perioada 01.07.2010- 30.06.2012 a avut ca rezultat formarea şi certificarea unui număr de 458 angajaţi ai companiei pe următoarele competenţe: management, manager de proiect, manager îmbunătăţire procese şi manager de inovare.

Obiectivul general al proiectului s-a axat pe creşterea nivelului de competenţă a specialiştilor din cadrul Orange România cu potenţial ridicat, pentru responsabilităţi viitoare mai complexe.

Dezvoltarea competenţelor şi creşterea gradului de adaptabilitate profesională ale angajaţilor companiei vizează contribuţia pe termen lung la dezvoltarea sectoarelor competitive ale României în contextul economic european.

Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 3.050.667 RON, din care 1.830.399,80 RON reprezintă finanţarea nerambursabilă. Orange România a contribuit la acest proiect cu peste 40% din valoarea acestuia.

„Mai important decât să ştii este să transmiţi mai departe ceea ce ştii. Proiectul a fost fondat pe acest principiu de bază al evoluţiei şi a reprezentat un mijloc prin care am consolidat o cultură. Tot prin acest proiect am pregătit oameni care să facă faţă oricăror provocări profesionale. Dacă am extinde principiul anticipării la educaţia care se face în şcoli în prezent, am avea o piaţă a muncii mult mai competitivă” a declarat Andreea Pătraşcu, Manager de proiect şi Training & Organisational Development Manager în cadrul Orange România.

Pentru informaţii suplimentare:

Alina Pavel

Coordonator Promovare proiect

Orange România

Mail: pr@orange.ro

Fax: 021.203.30.69

Categorii