Orange Romania lanseaza serviciile de generatia a treia in Cluj-Napoca Tehnologia 3G aduce apeluri video si un plus de viteza

23 ian. 2010
/ /
Orange Romania lanseaza serviciile de generatia a treia in Cluj-Napoca Tehnologia 3G aduce apeluri video si un plus de viteza

Orange lanseaza serviciile de generatia  a treia in Cluj-Napoca

19 iulie. Dupa Bucuresti si Timisoara, unde a lansat tehnologia 3G in cursul lunii iunie, Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, anunta lansarea comerciala a serviciilor  3G in Cluj- Napoca.

apelurile video, optiunea video, Orange World, accesul mobil la e-mail, wap si internet, Business Everywhere, Orange Mail Enterprise, telefoane 3G, cartela SIM 3G cu 1000 de numere in memoria cartelei, serviciu clienti dedicat, roaming si interoperabilitate - toate acestea sunt disponibile acum prin 3G.

A treia generatie de telefonie mobila, 3G asigura o noua dimensiune comunicarii si serviciilor mobile. Sunete si imagini in timp real, televiziune in direct, muzica, mesaje multimedia, e-mail si internet mobil sunt acum disponibile pe telefonul mobil cu un plus de calitate, deoarece 3G aduce o viteza de transfer al datelor de pana la 384 kbps.

Accesul la serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se afla in aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil

Gama  de telefoane 3G de la Orange Romania ofera acces rapid, simplu si intuitiv la portalul Orange World si internet, precum si la alte servicii ca e-mail mobil, push e-mail, jocuri si descarcare de muzica. De asemenea, vor oferi acces la cel mai captivant serviciu disponibil prin 3G - Apeluri video.

"Suntem foarte incantati de potentialul tehnologiei 3G si de beneficiile pe care aceasta le aduce clientilor nostri din Romania. Lansand EDGE in 2004, am pus piatra de temelie a retelei de banda larga a Orange, iar acum, lansarea retelei 3G in completarea celei EDGE face parte din promisiunea facuta clientilor nostri - aceea de a creste disponibilitatea serviciilor mobile de mare viteza pentru un numar cat mai mare de utilizatori din Romania. Aceasta extindere sustinuta va continua si in perioada urmatoare, strategia Orange prevazand ca pana la sfarsitul acestui an EDGE sa acopere 96% din populatia tarii, iar tehnologia 3G sa acopere orasele principale. Incepand de astazi, clujenii pot accesa mai multe servicii la o viteza considerabil mai mare, iar prin apelul video, ii pot vedea pe cei dragi ca si cum ar fi langa ei."
declara Richard Moat - Chief  Executive Officer Orange Romania

Despre 3G

Cea mai extinsa retea mobila integrata 2G/ EDGE (2,75G) / 3G: acoperire 2G 96,60% din populatie, EDGE (2,75G) - 41 de orase si statiunile de pe litoral si 3G - 2 orase. Trecere fara intreruperi de la reteaua 3G la EDGE sau la 2G; Servicii 3G fara abonament lunar disponibile pentru  toti clientii Orange, abonati sau utilizatori PrePay; Optiune speciala de acces la serviciile video 3G:  apel video, mesaje multimedia, portal video, cu numai 8 USD/luna; Tarife avantajoase: abonament de 28 USD/ luna ce include minute de voce, mesaje scrise, minute de apeluri video, acces la Orange World, internet si e-mail mobil; Cele mai noi telefoane 3G: 7 modele  disponibile din ziua lansarii, printre care un nou model Orange SPV 3G; Acces rapid si personalizat in Orange World, la  calitatea si viteza 3G: servicii video de informare si  divertisment; Noi servicii de comunicare: Apeluri video si  Orange Mail Enterprise; Serviciu Clienti dedicat: acces gratuit 24 de ore din 24 la Serviciul Clienti si Phone Experts in cele 28  de Orange shopuri din toata tara; Roaming 3G si interoperabilitate de la  lansare: apeluri video cu prietenii din alte retele 3G.

Categorii