Orange România numeşte un nou CEO

1 iun. 2011
/ /
Orange România numeşte un nou CEO

Orange România numeşte un nou CEO

Bucureşti, 1 iunie 2011. Orange România anunţă numirea oficială a lui Jean-François Fallacher în poziţia de Chief Executive Officer al companiei, începând cu 1 iulie 2011.

Totodată, Orange anunţă promovarea actualului CEO, Thierry Millet, în cadrul Grupului France Telecom - Orange. El va reveni în Franţa, unde va coordona activităţile de plăţi prin telefonul mobil şi de dezvoltare a serviciilor de plăţi contactless în ţările în care este prezent Grupul, implementând astfel unul din cele şapte programe strategice anunţate de Stéphane Richard pe 31 mai.

„Cei şase ani petrecuţi în cadrul Orange România reprezintă o perioadă importantă în cariera mea. A fost o provocare să conduc compania pe timp de criză economică, după ce, anterior, am contribuit la dezvoltarea sa rapidă din poziţia de Director Comercial. Acum, la final de mandat, am satisfacţia de a fi contribuit la succesul companiei, îmbunătăţindu-i poziţia de lider şi menţinându-i cota valorică de piaţă. Noua poziţie de Vice President Payment and Contactless din cadrul Grupului va fi pentru mine o schimbare a perspectivei unde voi avea ocazia să dezvolt unul dintre cele mai promiţătoare domenii din industrie, aflat încă la început de drum.” a declarat Thierry Millet, CEO Orange România.

Olaf Swantee, Executive Vice President Europe & Sourcing i-a mulţumit lui Thierry Millet şi a anunţat numirea lui Jean-François Fallacher ca viitor CEO al Orange România: „Pe o piaţă de telecom puternic dezechilibrată de contextul economic, războiul preţurilor şi cadrul legislativ instabil, Thierry Millet a reuşit cu abilitate să consolideze performanţele companiei, iar Grupul France Telecom - Orange îi mulţumeşte pentru aportul său. Totodată, îi urăm bun venit lui Jean-François Fallacher, noul CEO. Suntem încrezători că acesta va trasa noi parametri de excelenţă pentru Orange România. Experienţa profesională a lui Jean-François vorbeşte de la sine, iar capacităţile de lider de care a dat anterior dovadă ne-au convins că am făcut cea mai bună alegere.”

Jean-François Fallacher are o bogată experienţă atât pe piaţa business, cât şi pe cea mass market. Şi-a început cariera în Franţa, pe segmentul de vânzări business. Pe parcursul anilor, şi-a dezvoltat experienţa în pieţe extrem de competitive, precum Olanda, unde a lansat o companie de servicii de internet, iar mai apoi un operator alternativ care a devenit un important competitor al KPN – principalul jucător de pe această piaţă. Înainte de a veni în România, timp de şase ani, Jean-François Fallacher a ocupat poziţia de CEO al Sofrecom, companie de consultanţă internaţională a Grupului France Telecom - Orange. Pe durata mandatului său la Sofrecom, Jean-François a dezvoltat operaţiuni şi servicii mobile în diferite pieţe în care este prezent Grupul.

„Este o onoare pentru mine să devin noul CEO al Orange România şi să construiesc mai departe, pornind de la succesul anilor precendenţi. Ca lider pe piaţa de telecomunicaţii, Orange România se va concentra să asigure clienţilor cea mai bună experienţă şi calitate a serviciilor. Totodată, ne vom dedica eforturile să descoperim noi modalităţi de creştere şi să aducem un plus de valoare pieţei.” a spus Jean-François Fallacher, viitorul CEO al Orange România.

Categorii