Orange România, sponsor al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea

24 ian. 2010
/ /
Orange România, sponsor al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea

Orange România, sponsor al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea

Bucureşti, 3 noiembrie 2009. Orange România a semnat un nou parteneriat prin care devine sponsor oficial al celei mai performante echipe sportive feminine din România, Oltchim Râmnicu Vâlcea.

„Suntem încântaţi că avem oportunitatea de a fi alături de cea mai medaliată echipă sportivă feminină din România. Orange are o tradiţie de 10 ani în susţinerea unor discipline sportive şi echipe care au avut nevoie de un partener puternic pentru a atinge şi a menţine un nivel competitiv pe plan internaţional. Suntem convinşi că echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va continua să obţină rezultate frumoase în noul sezon al competiţiei europene Liga Campionilor”, a declarat Thierry Millet, Director General Orange Romania.

"Suntem bucuroşi de colaborarea recent stabilită între Clubul Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Orange România, deoarece două nume puternice din domenii diferite se asociază pentru un ideal comun: susţinerea şi promovarea cu succes a înaltei performanţe. Avem încredere că Oltchim îşi va menţine poziţia în elita handbalului european şi sperăm că în acest sezon, alături de Orange Romania, noul nostru partener, să obţinem cât mai multe victorii şi chiar prezenţa în semifinala sau, de ce nu, în finală”, a declarat ing. Ioan Gavrilescu, Preşedintele Clubului Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Compania Orange este implicată în sportul românesc prin sponsorizarea F.C. Dinamo Bucureşti, prin susţinerea a două federaţii sportive - Federaţia Română de Rugby şi Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, a unei echipe sportive masculine - Hochei Club Csikszereda din Miercurea-Ciuc, şi, începând de astăzi, a echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=41|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii