Orange sãrbãtoreste 10 ani alãturi de clientii din România

23 ian. 2010
/ /
Orange sãrbãtoreste 10 ani alãturi de clientii din România

Orange sãrbãtoreşte 10 ani alãturi de clienţii din România

Bucuresti, 6 iunie 2007. Orange sãrbãtoreste astãzi 10 ani de la lansarea comercialã a serviciilor GSM în România si multumeste celor peste 8 milioane de români care vorbesc Orange. La aniversare, Orange a pregãtit  oferte speciale si surprize pentru toti clientii sãi.

Orange va oferi 100 de pachete aniversare pentru câte 10 clienti din fiecare an de activitate. Fiecare pachet oferã acces la gama completã de servicii Orange si contine un telefon de ultimã generatie, Nokia N95, cu camerã de 5 megapixeli, GPS, internet prin HSDPA si media player. Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si va fi insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartelã cu 100 de euro credit. Cele 100 de pachete vor fi acordate în urma unei trageri la sorti.

În plus, toti cei care sunt  clienti Orange de 10 ani vor primi din partea Orange cadouri-surprizã.

Pentru clientii existenti, oferta îmbinã reducerile la tarifele din afara retelei cu reducerile la mesaje scrise, mesaje multimedia si continut multimedia în Orange World.

Pentru cei care aleg un abonament Orange cât si pentru cei care activeazã o cartelã PrePay în luna iunie, Orange lanseazã o ofertã cu pereche, prin care dubleazã beneficiile de comunicare.

Luna aceasta Orange pregãteste lansarea în 10 orase a serviciilor 3G+, care vor mãri viteza de transfer a datelor mobile pânã la 3,6 Mbps. Clientii Orange care utilizeazã în prezent serviciile 3G/EDGE vor beneficia, începând din 25 iunie, de viteza superioarã de descãrcare a datelor asiguratã de 3G+ la aceleasi tarife valabile pentru 3G.

"Dacã la început telefonul mobil însemna, în primul rând, o mare libertate în comunicare, astãzi a devenit o componentã a stilului nostru de viatã, un instrument de informare si de divertisment. Succesul Orange se datoreazã în primul rând clientilor nostri care au avut încredere in serviciile Orange si alãturi de care sãrbãtorim astãzi 10 ani.”, a declarat Thierry Millet, Director  Comercial Orange România.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=24|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii