ORANGE se alatura UEFA EURO 2016™ ca sponsor global si furnizor oficial de servicii de telecomunicatii

8 aug. 2016
/ /
ORANGE se alatura UEFA EURO 2016™ ca sponsor global si furnizor oficial de servicii de telecomunicatii

UEFA și Orange au plăcerea să anunțe că Orange se alătură, în mod oficial, programului comercial UEFA EURO 2016™ ca sponsor global cu drepturi exclusive la nivel internațional, urmând să fie, de asemenea, furnizorul oficial de servicii de telecomunicații al acestei competiții.

Conectăm oamenii la ceea ce este important pentru ei

UEFA EURO 2016™ este a doua ediție la care Orange colaborează cu UEFA

la cel mai important eveniment de fotbal al Europei și cel de-al treilea cel mai important eveniment sportiv la nivel

global. Ca parte a campaniei sale pentru UEFA EURO 2016™, Orange va dezvolta oferte exclusive prin care

va oferi clienților oportunitatea de a se conecta la ceea ce este esențial pentru ei.

Furnizor oficial de servicii de telecomunicații al UEFA EURO 2016™

În calitate de furnizor oficial de servicii de telecomunicații, Orange va oferi toate serviciile de comunicații fixe și wireless ale competiției. Acest lucru include responsabilitatea de a oferi transmisiunea live a meciurilor de pe cele 10 stadioane din Franța către televiziuni și fanii din întreaga lume, precum și asigurarea conectivității pentru personal, oficiali, media, arbitri și voluntari prin aproximativ 25.000 de puncte de acces și servicii mobile pe parcursul turneului.

Peste 800 de ingineri și experți de la Orange vor fi dedicați bunului mers al UEFA EURO 2016™.

Beatrice Mandine, vicepreședinte senior executiv responsabil de comunicare și brand, a spus: “EURO 2016™ va fi una din cele mai conectate competiții pe care le-a vazut fotbalul până acum și suntem mândri că suntem în măsură să ajutăm Franța să organizeze și să găzduiască evenimentul. Fotbalul și sportul nasc adevărate pasiuni, așa că sunt încântată că Orange poate aduce aceste jocuri mai aproape de fanii și clienții din întreaga lume. Sponsorizarea competiției este doar un start al noii moșteniri pe care Orange o clădește pentru a conecta oamenii la ceea ce este important în viața lor.”

Guy-Laurent Epstein, director de marketing al UEFA Events SA, a spus: “Suntem foarte bucuroși să primim Orange în rândul Partenerilor Globali ai UEFA EURO 2016. Prin transmisiunea TV oferită de Orange, fanii din întreaga lume vor putea trăi emoția competiției la cel mai înalt nivel. În paralel, parteneriatul va ajuta UEFA să ofere cel mai digitalizat și conectat eveniment de până acum. Suntem încântați să primim un adevărat partener care va juca un rol esențial pentru succesul competiției și experiența globală a fanilor.”

Despre Orange

Orange este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicații din lume, cu vânzări de 39 miliarde euro în 2014 și 157.000 de angajați la nivel global la 30 septembrie 2015, printre care 98.000 angajați în Franța. Prezent în 28 de țări, Grupul are o bază totală de clienți de 263 milioane la nivel global la 30 septembrie 2015, dintre care 200 milioane clienți de telefonie mobilă și 18 milioane clienți de internet fix în bandă largă. Grupul Orange este un important furnizor de servicii globale IT și de telecomunicații pentru companii multinaționale, sub brandul Orange Business Services. În martie 2015, Grupul a prezentat noul său plan strategic "Essentials2020" care pune în centrul strategiei sale nevoile clienților, cu scopul de a le facilita accesul la universul digital și la puterea rețelelor de nouă generație.

Orange este listat pe Euronext Paris (simbol ORA) și pe New York Stock Exchange (simbol ORAN).

Pentru mai multe informații accesați: www.orange.com, www.orange-business.com, www.livetv.orange.com sau urmăriți contul de Twitter: @orangegrouppr.

Orange și orice alt nume de  produs sau serviciu Orange incluse în acest material sunt mărci înregistrate ale Orange sau Orange Brand Services Limited.

Despre UEFA

UEFA este organismul de conducere al fotbalului european. Misiunea UEFA este de a promova, proteja și dezvolta fotbaluleuropean la toate nivelurile jocului, de a promova principiile de unitate și solidaritate și de a răspunde întrebărilor legate de fotbalul european. Pentru mai multe informații, vizitați UEFA.org sau contactați echipa de media și relații publice a UEFA la adresamedia@uefa.ch .

Contact presă Orange: +33 1 44 44 93 93 / +44 7746 515781

Emmanuel Gauthier; emmanuel2.gauthier@orange.com

Emma Ralphson; emma.ralphson@orange.com

Contact presă UEFA

media@uefa.ch

Categorii