Orange shop din Sighişoara se redeschide la o adresă nouă

4 iun. 2014
/ /
Orange shop din Sighişoara se redeschide la o adresă nouă

Orange shop din Sighişoara se redeschide la o adresă nouă

Bucureşti, 4 iunie 2014. Începând de astăzi, Orange îi aşteaptă pe clienţii din Sighişoara într-un magazin nou, situat pe strada Hermann Oberth, nr. 21. Orange shop beneficiază de un spațiu mai mare de expunere şi este deschis în timpul săptămânii de la 9:00 la 18:00, iar sâmbăta de la 10:00 la 14:00.

Cu ocazia redeschiderii magazinului, Orange a pregătit o ofertă specială pentru clienţi. Astfel, până pe 4 iulie, cei care activează abonamente de voce de minim 11 euro pentru 24 de luni sau îşi reînnoiesc abonamentul existent de minim 11 euro tot pentru 24 de luni, beneficiază de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Sighişoara prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. Tot aici, clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange le oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii