Orange şi eMAG au semnat un parteneriat strategic

24 ian. 2010
/ /
Orange şi eMAG au semnat un parteneriat strategic

Orange şi eMAG au semnat un parteneriat strategic

Bucureşti, 3 august 2009. Orange, liderul telecomunicaţiilor din România şi eMAG, cel mai mare retailer online, anunţă astăzi începerea unui parteneriat strategic care va permite clienţilor eMAG să achiziţioneze online abonamente de date mobile Orange la cumpărarea oricărui laptop sau notebook din oferta eMAG.

În funcţie de tipul de abonament Orange ales, Internet Unlimited Start (11,9 EUR/lună), Internet Unlimited Home & Office (23,8 EUR/lună), Internet Unlimited Home & Office Plus (35,7 EUR/lună), clienţii vor avea o reducere de 150, 300 şi respectiv 450 RON la achiziţionarea unui laptop sau a unui notebook din magazinul online sau direct din showroom-ul eMAG.

Cei care realizează tranzacţia online primesc în termen de 24 de ore, prin curier, produsele comandate şi contractul de abonament. Acesta trebuie semnat şi returnat către eMAG, moment în care se face activarea abonamentului de date Orange. Livrarea este gratuită în toată ţara.

„Parteneriatul dintre Orange şi eMAG reuneşte produse şi servicii disponibile online care vor îmbunătăţi accesul clienţilor noştri la cele mai noi tehnologii. Alături de lansarea celor mai aşteptate smartphone-uri, de ofertele comerciale dedicate şi de extinderea capacităţii reţelei broadband, semnarea parteneriatului cu eMAG se înscrie în strategia Orange de promovare a serviciilor de date mobile. Vom continua să investim în dezvoltarea unor soluţii adaptate pieţei locale împreună cu parteneri importanţi din România”, a declarat Thierry Millet, Chief Executive Officer Orange România.

„Oferim de astăzi pachete cu o valoare adaugată mare pentru client prin alăturarea naturală între laptopuri şi servicii de internet de mare viteză de la Orange. Acest parteneriat strategic este un pas important în evoluţia eMAG către nivelul de platformă de comerţ online prin care clienţii noştri pot achiziţiona cele mai atractive pachete, formate prin asocierea produselor cu servicii. Vom  investi în continuare în sistemul informatic pentru a putea oferi clienţilor avantajul de a beneficia de soluţii complete la cheie”, a declarat Radu Apostolescu, Director Marketing şi cofondator eMAG.

În prezent serviciile Orange HSDPA 3,2 deservesc clienţi din peste 700 de localităţi din întreaga ţară şi HSDPA 7,2 în 39 de localităţi.

Categorii