Orange şi RIM lansează BlackBerry Curve 8320 în România

23 ian. 2010
/ /
Orange şi RIM lansează BlackBerry Curve 8320 în România

Orange şi RIM lansează  BlackBerry Curve 8320 în România

Bucureşti, 22 ianuarie 2008. Orange Romania şi Research In Motion (RIM) anunţă lansarea smartphone-ului BlackBerry® Curve™ 8320 cu suport Wi-Fi® în România. BlackBerry Curve 8320 devine astfel cel mai nou produs din portofoliul de smartphone-uri BlackBerry oferit de Orange clienţilor săi din România.

Modelul BlackBerry Curve 8320, prin design-ul său elegant şi combinaţia de caracteristici, este soluţia ideală atât pentru cei care doresc să păstreze permanent legătura cu prietenii şi familia, cât şi pentru cei care petrec o zi incărcata la locul de muncă.

Disponibil într-o versiune elegantă de culoare argintie, acesta este cel mai mic şi mai uşor telefon RIM cu design integral QWERTY. Aparatul are o cameră foto de doi megapixeli, un player pentru muzică şi fişiere video, o mufă jack stereo de 3,5 mm pentru căşti şi un slot pentru carduri microSD pentru spaţiu de stocare suplimentar. Orange Romania va oferi şi un card microSD de 1GB pentru fiecare smartphone BlackBerry Curve 8320.

Cu posibilitatea de a se conecta prin intermediul unei reţele celulare (EDGE/GPRS/GSM), modelul BlackBerry Curve 8320 include, de asemenea, cele mai populare funcţii disponibile pe terminalele BlackBerry, precum push-email, telefon, browser web, mesaje text, mesaje multimedia, mesagerie instant (IM), organizator şi multe altele. Prin dispozitivul Wi-Fi incorporat,  BlackBerry Curve 8320 oferă acces la o arie de acoperire mai largă prin reţelele Wi-Fi, cu posibilitatea de a comuta, în mod imperceptibil, între reţelele Wi-Fi şi GSM.

Orange îşi propune să ofere o gamă extinsă de terminale pentru a răspunde nevoilor diversificate ale clienţilor săi, fie că este vorba de capacitatea de a se conecta la servicii Wi-Fi în timp ce se află în mişcare sau de a accesa e-mail-urile oriunde s-ar afla. Modelul BlackBerry Curve 8320 combină caracteristicile pe care le-ai aştepta de la un smartphone BlackBerry cu o suită de funcţii multimedia care sperăm să devină populare în rândul clienţilor noştri” a declarat Ciprian Răglean, Business Division Manager la Orange România.

Charmaine Eggberry, Vicepreşedinte şi Administrator Delegat pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa în cadrul RIM a adăugat: „Smartphone-ul BlackBerry Curve 8320 oferă clienţilor Orange Romania acces la o aplicaţie multimedia performantă prin care pot viziona fişiere video, pot fotografia şi trimite imagini şi pot asculta muzică. Datorită acestor funcţii, la care se adaugă o gamă de instrumente de comunicare prin voce şi transfer de date şi abilitatea de conectare prin reţelele celulare sau Wi-Fi, BlackBerry Curve 8320 devine un smartphone irezistibil pentru clienţii Orange din România.”

Noul BlackBerry  Curve 8320 de la Orange este disponibil în magazinele Orange din toată ţara.

caracteristicile produsului

Caracteristicile cheie ale telefonului inteligent  BlackBerry Curve 8320 de la Orange:

Design mic şi uşor cu dimensiuni de 107  mm x 60 mm x 15,5 mm şi o greutate de aproximativ 111 g Tastatură integral QWERTY pentru  introducerea uşoara a textului Ecran mare, ultra luminos de 320 x 240  pentru imagini pline de viaţă Conectivitate Wi-Fi (802.11 b/g) pentru  acoperire extinsă, precum şi navigare rapidă pe Internet şi descărcare de fişiere Aparat foto de 2 megapixeli cu zoom  digital de 5x, bliţ incorporat, oglindă pentru autoportret şi vizor pe tot  ecranul Browser HTML de inaltă performanţă  pentru a vizita site-urile favorite în timp ce vă aflaţi în mişcare Baterie subţire de inaltă capacitate şi  detaşabilă cu o durată de viaţa sporită Permite utilizarea serviciului BlackBerry® Enterprise Server integrat cu Microsoft® Exchange, IBM Lotus® Domino® si Novell® GroupWise®. De asemenea, permite utilizarea unor diverse politici IT de control necesare departamentelor IT pentru gestionarea implementărilor în companie precum şi a modului în care este utilizat serviciul Suporta utilizarea serviciului BlackBerry® de la Orange pentru Internet E-mail care permite accesarea a până la 10 conturi de e–mail, inclusiv cele mai populare conturi de e-mail precum Yahoo!® şi Gmail® Programe de mesagerie instant populare  Yahoo!® şi Google® Media player performant cu capacităţi de căutare, redare fişiere video pe tot ecranul, suport stereo Bluetooth® (A2DP/AVRCP), mufă jack de 3,5 mm pentru căşti şi comenzi dedicate pentru reglarea volumului; suportă formate audio MP3, AAC, WAV, WMA şi formate video MPEG4, H.263 şi WMV Interfaţă utilizator intuitivă cu trackball uşor de utilizat, taste „menu” şi „escape” dedicate şi meniuri contextuale, datorită cărora navigarea este instinctivă şi rapidă Caracteristici care asigură o gestionare intuitivă a apelurilor: apelarea inteligentă, conferinţă telefonică, apelarea rapidă şi redirecţionarea apelurilor Memorie extensibila printr-un slot de extensie microSD

Categorii