Orange şi RIM lansează BlackBerry® Curve™ 9360 în România

31 oct. 2011
/ /
Orange şi RIM lansează BlackBerry® Curve™ 9360 în România

Orange şi RIM lansează BlackBerry® Curve™ 9360 în România

Bucureşti, 31 octombrie 2011. Orange şi Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) lansează astăzi în România noul smartphone BlackBerry® Curve™ 9360 prevăzut cu sistemul de operare BlackBerry® 7. Noul model continuă succesul liniei BlackBerry Curve, oferind o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor şi o experienţă de socializare mobilă remarcabilă.

„Ne bucurăm să lansăm astăzi în România smartphone-ul BlackBerry  Curve 9360. Suntem încrezători că noul model se va bucura de un succes  similar cu cel al versiunilor anterioare din această gamă, care au  reprezentat cea mai mare parte a vânzărilor pentru acest brand, atât în  rândul clienţilor business, cât şi în rândul clienţilor persoane  fizice.” a declarat Răzvan Sturza, Mobile Data Proposition Manager,  Orange România.

BlackBerry Curve 9360 este subţire şi elegant, cu un design ergonomic, tastatură QWERTY specifică şi trackpad optic pentru navigare uşoară. Noul Curve are inclus suportul pentru GPS şi Wi-Fi®, dar şi o cameră foto de 5MP cu bliţ şi funcţie de înregistrare video. Smartphone-ul este echipat cu noul sistem de operare BlackBerry 7 OS care oferă un browser mai bun şi navigare pe internet mult mai rapidă şi mai uşoară ca până acum.

În acelaşi timp, smartphone-ul BlackBerry Curve 9360 oferă cele mai bune experienţe de comunicare şi socializare datorită suitei impresionante de aplicaţii preinstalate şi noilor versiuni ale aplicaţiilor consacrate: BBM™ (BlackBerry® Messenger), Social Feeds (2.0), Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter.

BlackBerry Curve 9360 este disponibil la Orange începând de la 99 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament nou Panteră 21 pe doi ani şi opţiunea BlackBerry de 12,5 euro (TVA inclus).

Leigh Jenkinson, Sales Director RIM România a declarat: „Suntem încântaţi să aducem în România împreună cu Orange mult aşteptatul BlackBerry Curve 9360. Noul smartphone oferă performanţe mai rapide, browsing îmbunătăţit şi mai multe opţiuni multimedia, devenind o alegere potrivită atât pentru viitori utilizatori de smartphone-uri, cât şi pentru fanii în căutare de îmbunătăţiri.”

Mai multe detalii despre BlackBerry Curve 9360 din oferta Orange sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Categorii