Orange şi RIM lansează noul smartphone BlackBerry Curve 8900 în România cel mai subţire smartphone BlackBerry

24 ian. 2010
/ /
Orange şi RIM lansează noul smartphone BlackBerry Curve 8900 în România cel mai subţire smartphone BlackBerry

Orange  şi RIM lansează noul smartphone BlackBerry Curve 8900 în România cel mai subţire  smartphone BlackBerry

Bucureşti,  România şi Waterloo, ON, Canada, 21 ianuarie 2009. Orange România şi Research In Motion (RIM)  (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) lansează astăzi BlackBerry® Curve™ 8900. Pe lângă  aplicaţiile excepţionale pentru telefonie, email, mesaje, organizator, browser  web şi multimedia, smartphone-ul BlackBerry® Curve™ 8900 este prevăzut cu suport de conectivitate globală, Wi-Fi® şi GPS încorporate, un procesor de 512Mhz din noua generaţie şi un uluitor afişaj de înaltă rezoluţie.

Hotărâtă să aducă cele mai recente smartphone-uri  BlackBerry pe piaţa românească, Orange România oferă acum BlackBerry® Curve™ 8900 în cadrul portofoliului său extins de smartphone-uri BlackBerry. Opţiunile clienţilor pentru smartphone-uri BlackBerry din portofoliul Orange România sunt mai numeroase ca oricând, acesta incluzând smartphone-urile BlackBerry® Pearl™ 8120, BlackBerry® Pearl™ Flip 8220, BlackBerry® Curve™ 8320 şi BlackBerry® Bold™, precum şi patru abonamente dedicate, cu preţuri începând de la 5 euro +TVA pe lună.

Afişând un nou stil elegant,  smartphone-ul BlackBerry® Curve™ 8900 încorporează video, text şi hărţi, o tastatură QWERTY integrală şi un sistem de navigare intuitiv cu trackball care oferă utilizatorilor o experienţă mobilă excepţională. Smartphone-ul dotat cu toate opţiunile permite clienţilor să ia cu ei melodiile şi fişierele video preferate, iar cu noua cameră foto de 3,2 megapixeli – prevăzută cu auto focus, zoom digital şi bliţ – aceştia pot face fotografii clare, de înaltă calitate, pe care le pot trimite prietenilor sau posta pe internet. Slotul pentru cardul de memorie extensibilă microSD/SDHC suportă până la 16GB per card, oferind utilizatorilor o capacitate mare de stocare.

„Credem că în 2009 acest nou smartphone BlackBerry va juca un rol însemnat pe piaţa de smartphone-uri din România. Clienţii îşi vor da repede seama de combinaţia optimă dintre preţ, design, funcţionalitate şi servicii. Vânzările de smartphone-uri ale Orange au crescut cu 20% în 2008 faţă de 2007 şi suntem convinşi că lansarea unor smartphone-uri precum BlackBerry® Curve™ 8900, care îmbină cele mai bune servicii de acces e-mail şi internet cu capacităţi multimedia generoase, va fi extrem de atrăgătoare pentru clienţii noştri,” a declarat Răzvan Sturza, Product Manager Orange România.

„Cu BlackBerry® Curve™ 8900 puteţi foarte uşor să rămâneţi conectat cu locul de muncă, familia, prietenii şi reţeaua web – toate acestea într-un telefon cu un design frumos, care arată şi se comportă extraordinar,” a spus Mark Guibert, Vice Preşedinte, Corporate Marketing în cadrul Research In Motion. „Combinaţia de caracteristici este perfectă pentru cei care îşi doresc funcţionalităţile consacrate ale unui smartphone BlackBerry într-un format frumos şi compact.”

Caracteristici îmbunătăţite de  navigare web şi multimedia
BlackBerry® Curve™ 8900 este un smartphone cu bandă cvadruplă şi suport EDGE, oferind conectivitate globală, transfer rapid de date şi navigare rapidă pe web. Smartphone-ul poate fi folosit atât cu BlackBerry® Internet Service, cât şi cu BlackBerry® Enterprise Server.

Cu o greutate de aproximativ  110 grame şi dimensiuni de 109 x 60 x 13,5 milimetri, BlackBerry® Curve™ 8900 este cel mai subţire smartphone BlackBerry de până acum şi vine cu un design elegant şi rafinat, confortabil atât pentru utilizarea cu o singură mână, cât şi cu ambele mâini. Ecranul său mare HVGA+ (rezoluţie 480x360) de 2,4 inci proiectează culori vii şi facilitează citirea informaţiilor. BlackBerry® Curve™ 8900 oferă şi o conectivitate flexibilă cu suport Wi-Fi® (802,11 b/g) încorporat şi îi ajută pe cei care doresc să se orienteze prin funcţia GPS.

Smartphone-ul BlackBerry® Curve™ 8900 este disponibil în toate magazinele proprii Orange şi în magazinele partenere din România. Preţurile variază de la 229 euro la 319 euro cu TVA inclus, în funcţie de planul tarifar de smartphone BlackBerry ales.

Categorii