Orange şi Samsung prezintă Samsung Galaxy Tab

4 nov. 2010
/ /
Orange şi Samsung prezintă Samsung Galaxy Tab

Orange şi Samsung prezintă Samsung Galaxy Tab

Bucureşti, 5 noiembrie 2010. Orange şi Samsung anunţă lansarea Samsung Galaxy Tab în România, tableta PC cu un design atrăgător, ideală pentru conectivitate la internet şi portabilitate.

Samsung Galaxy Tab este prima tabletă cu SIM care foloseşte sistemul de operare Google Android 2.2. Datorită ecranului tactil şi browserului cu Flash Player v10, navigarea pe internet devine uşoară şi mai interesantă ca până acum. Utilizatorii vor putea accesa reţele sociale, jocuri online, aplicaţii din Android Market sau site-uri cu animaţii interactive. Tableta permite navigaţia GPS şi utilizarea aplicaţiilor de Augmented Reality. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy Tab poate fi folosit şi ca e-Book reader pentru ziarele, revistele sau cărţile preferate.

Samsung Galaxy Tab este ideală şi pentru fotografii, filme HD, muzică sau apeluri video. Are un ecran cu o diagonală de 7” (18 cm), la o rezoluţie de 1024x600 pixeli. Tableta cântăreşte doar 380 de grame şi este dotată cu memorie internă de 16 GB, un card microSD de până la 32 GB şi două camere video.

Samsung Galaxy Tab este disponibilă în oferta Orange la preţuri începând de la 349 EUR împreună cu abonamentele de internet Colibri. Orange a pregătit şi un abonament creat special pentru Samsung Galaxy Tab - Colibri 35. Cu un tarif de 35 EUR/lună[1], aceştia beneficiază de acces nelimitat la internet. Noul abonament are incluse opţiuni de 100 SMS/lună în reţea, Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps. Cu opţiunea Cost Control, clienţii au trafic nelimitat şi garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar. Opţiunea Happy Night permite accesul gratuit şi nelimitat la internet pentru sesiunile de conectare începute şi terminate în timpul nopţii, între 00:00 şi 07:00.

Colibri 35 oferă şi acces la serviciile de voce mobilă la tarife naţionale standard: 0,146 EUR/min în reţea şi 0,198 EUR/min în alte reţele naţionale. De asemenea, abonamentul include un bonus de 60 de minute de apeluri video în retea şi 30 MMS.

„Apariţia tabletelor PC în România va avea un impact semnificativ pe piaţa echipamentelor de conectare mobilă la internet. Din ce în ce mai mulţi clienţi care au nevoie de mobilitate se vor orienta către tablete în locul echipamentelor de tip netbook sau laptop. Pentru a facilita accesul acestora la internet, Orange a dezvoltat Colibri 35. Cu noul abonament utilizatorii de Samsung Galaxy Tab se vor bucura de toate avantajele funcţionale ale tabletei.” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange Romania.

“Interesul arătat de publicul din România faţă de lansarea Samsung Galaxy Tab, încă de la anunţarea sa în urmă cu două luni, este unul uriaş, poate chiar peste aşteptări,” precizează Sorin Manea, Managerul diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics România. “Samsung lansează pentru prima data o tabletă PC pe piaţa din România şi sunt convins că platforma Android şi capabilităţile Samsung Galaxy Tab vor populariza această nouă categorie de produse şi la nivelul pieţei locale.”

Samsung Galaxy Tab va fi disponibil pentru comandă de astăzi în magazinul online, şi de luni, 8 noiembrie, în magazinele Orange.

Toate tarifele prezentate în comunicat includ TVA.

Categorii