Orange si Say anunta semnarea unui parteneriat strategic de distributie

23 ian. 2010
/ /
Orange si Say anunta semnarea unui parteneriat strategic de distributie

Orange şi Say anunţă semnarea  unui parteneriat strategic de distribuţie

Bucureşti, 26  martie 2008. Orange a semnat astăzi un  partneriat strategic cu MCS Communications, compania care deţine reţeaua  naţională de magazine Say.

Prin acest parteneriat, Orange îşi propune să îşi menţină forţa canalelor actuale de distribuţie şi să atingă un segment cât mai larg de utilizatori. Say, prin locaţiile situate cu predilecţie în galeriile comerciale şi mall-urile din Romania, va asigura prezenţa serviciilor şi produselor Orange la cele mai înalte standarde. Acoperirea de calitate a magazinelor Say, designul modern şi afinitatea brandurilor au reprezentat factorii decisivi în stabilirea parteneriatului.

“În condiţiile unei pieţe aflate în dezvoltare rapidă, prin acest parteneriat, Orange Romania îşi continuă strategia de a extinde reţeaua de distribuţie cu parteneri atent selectaţi şi de a aduce serviciile şi produsele Orange cât mai aproape de clienţii săi din întreaga ţară.”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange România.

Orange este singurul operator din România care oferă celor peste 10 milioane de clienţi ai săi acces la toate serviciile de telecomunicaţii – cumpărarea de abonamente, servicii PrePay, servicii de date mobile, acces la programul de fidelizare Orange Thank You, plata facturii, colecta de terminale pentru service sau operaţiunile de relaţii cu clienţi -  atât prin magazinele proprii cât şi prin magazinele partenerilor.

În prezent, reţeaua de distribuţie a Orange România  cuprinde 77 de magazine proprii şi 1.000 de magazine partenere.

“'Vedem acest parteneriat ca pe unul strategic care ne deschide noi perspective de piaţă atât din punctul de vedere al segmentelor adiţionale de clienţi cât şi al noilor abordări de business. Apoi, deloc de neglijat este faptul că vom beneficia de expertiza şi puterea liderului pe piaţa telecom din România. Suntem siguri că împreună cu Orange vom reuşi să facem astfel încât clienţii noştri să plece multumiţi de experienţa lor din magazinele noastre Say.”, a declarat Mihai Motora, Director General MCS Communications.

Categorii