Orange si Universal Music lanseazã PrePay Music

23 ian. 2010
/ /
Orange si Universal Music lanseazã PrePay Music

Orange şi Universal Music lanseazã PrePay Music

Bucuresti, 10 mai 2007. Orange si Universal Music lanseaza in colaborare PrePay Music, o oferta unica pe piata si conceputa special pentru tineri, care imbina comunicarea mobila cu muzica si continutul multimedia de cea mai inalta calitate.

oferta PrePay cu muzica  si sms website dedicat:  www.orangemusic.ro Music Radio si Music  TV petrecere Sophie  Ellis-Bextor

PrePay Music ofera 150 de sms-uri nationale gratuite si 2 MB de trafic la fiecare reincarcare cu minimum 7 euro in termen de 30 de zile, reduceri de 50% in Orange World pe wap, precum si acces la Music TV si Music Radio.

Orange si Universal Music au pregatit  pentru comunitatea iubitorilor de muzica un website dedicat, www.orangemusic.ro. Site-ul este accesibil tuturor celor care doresc sa afle cele mai proaspete stiri din muzica si sa asculte ultimele hituri la Music Radio. Pe website utilizatorii PrePay Music vor avea posibilitatea sa participe la concursuri tematice cu premii si sa comande tonuri de apel si imagini cu cei mai buni artisti ai momentului.

Music Radio este un post de radio ce poate fi ascultat gratuit pe calculator sau prin podcast. Cu un singur click pe web, utilizatorii pot alege melodiile preferate: hituri hip-hop/R&B, pop/rock, alternative sau dance. Prin apel la 388 utilizatorii PrePay Music pot asculta Music Radio si pe telefonul Orange, gratuit pana la 1 iulie 2007.

Mai mult, utilizatorii care aleg planul tarifar PrePay Music vor putea accesa in Orange World site-ul wap dedicat. Aici gasesc stiri din muzica, pot participa la concursuri, comanda tonuri de apel si imagini din catalogul Universal la tarife cu 50% mai mici decat cele standard si pot viziona in exclusivitate pe telefon Music TV.

Special pentru comunitatea utilizatorilor PrePay Music, Orange va organiza o petrecere privata in luna iunie. Primii 2.500 de utilizatori PrePay Music care trimit la 399 un mesaj gratuit primesc o invitatie pentru 2 persoane  la PrePay Music party cu Sophie Ellis-Bextor. Concertul artistei va fi transmis live pe www.orangemusic.ro si in Orange World.

“Preferintele tinerilor au evoluat in ultimii ani spre consumul de muzica digitala si continut multimedia, de aceea am creat acest produs care sa combine comunicarea mobila cu muzica si divertismentul. Este un concept unic pe piata care reuneste o serie de caracteristici specifice stilului de viata al tinerilor”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial la Orange Romania.

“Vrem sa fim cat mai aproape de tinerii care iubesc muzica si am ales sa facem asta printr-o oferta care sa le aduca ceea ce ei isi doresc”, a declarat Ioana Fesnic,  General Manager, Universal Music Romania.

“Prin lansarea ofertei PrePay Music, Orange si Universal Music spera sa faca un pas inainte in promovarea in randul publicului tanar a continutului digital legal si sa ii incurajeze pe tineri sa aprecieze calitatea la un pret atractiv”, a declarat Mihai Naie, Media & Marketing Manager, Universal Music Romania.

Detaliile despre oferta completa PrePay Music sunt  disponibile pe www.orangemusic.ro.

Categorii