Orange Smartphone Tester – BlackBerry Z10 testat în exclusivitate la Orange

26 febr. 2013
/ /
Orange Smartphone Tester – BlackBerry Z10 testat în exclusivitate la Orange

Bucureşti, 26 februarie 2013. Orange lansează de astăzi o nouă etapă a programului Orange Smartphone Tester,  iniţiat la nivelul grupului France Telecom-Orange, prin care clienţii au acces la cele mai noi smartphone-uri apărute, la informaţii publicate online despre aceste telefoane şi la tehnologii nou apărute pe piaţă.

Prin Orange Smartphone Tester sunt selectaţi mai mulţi utilizatori, atât clienţi Orange, cât şi bloggeri, care pot testa timp de o lună smartphone-uri împreună cu serviciile Orange înainte de apariţia lor în ofertă. Aceştia vor putea relata experienţa de utilizare pe pagina de review-uri a Orange România, www.orange.ro/reviews/smartphone-tester, precum şi  în cadrul reţelelor sociale şi, la final, au şansa de a câştiga unul din telefoanele testate.

De aceasta dată, Orange România oferă în exclusivitate spre testare smartphone-ul BlackBerry Z10, cu noul sistem de operare BlackBerry 10.

BlackBerry Z10 este cel mai nou model de la BlackBerry ce a fost proiectat pentru a crea o experiență mobilă nouă și unică. BlackBerry Z10 smartphone este bazat pe sistemul de operare BlackBerry 10 si oferă o experiență mai bună decât orice alt BlackBerry creat înainte. BlackBerry 10 este o platformă sigură și fiabilă, omogenă şi capabilă de cele mai bune performanţe. Cu un design modern și ecran tactil, BlackBerry Z10 este conceput pentru a se adapta la modul în care utilizatorul lucrează şi comunică de pe smartphone. În plus, telefonul este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă doar în reţeaua Orange, ce oferă calitate superioară şi claritate a sunetului şi diminuează zgomotul de fundal.

Din aprilie, BlackBerry Z10 va fi disponibil şi în magazinele Orange.

Mai multe informaţii despre program şi regulamentul acestuia sunt disponibile pe: www.orange.ro/reviews/smartphone-tester.

Categorii