Orange, sponsor al Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013

13 febr. 2013
/ /
Orange, sponsor al Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013

Bucureşti, 13 februarie 2013. Orange România este sponsor oficial al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), ediția 2013, care va avea loc în perioada 17-22 februarie în mai multe localități din județul Brașov. Cei prezenţi la festival vor putea accesa gratuit reţelele Wi-Fi puse la dispoziţie de Orange România în majoritatea punctelor de interes, atât în hoteluri, cât şi pe pârtii şi pe patinoare.

Clienții Orange pot afla mai multe informații despre festival, precum și știri despre probele din competiție din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro.

În perioada competiției, cei prezenți în satul olimpic din Poiana Brașov au posibilitatea să testeze serviciile de internet mobil de ultimă generație într-un vehicul special amenajat în cadrul Orange 4G Tour. Aici este și ultima oprire din programul Orange 4G Tour, vehiculul călătorind timp de șase săptâmâni pe ruta București-Valea Prahovei-Poiana Brașov pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea să descopere avantajele celei mai noi tehnologii mobile într-un spațiu original.

De asemenea, participanții şi spectatorii veniți la festival, care se vor caza în zonă sau vor vizita stațiunile de vacanță de pe Valea Prahovei și Bran-Moieciu, vor putea folosi serviciul de internet mobil 4G de la Orange.

“Suntem încântați să fim parteneri la această ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European și felicităm autoritățile locale pentru găzduirea unui eveniment sportiv de o asemenea anvergură. Acest parteneriat, parte din campania integrată de comunicare din această iarnă care a inclus lansarea serviciului de internet 4G și a aplicaților pentru mobil dedicate iubitorilor sporturilor de iarnă, Info Ski de la Orange și i-Rewind, ne aduce mai aproape de iubitorii sporturilor de iarna.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

Categorii