Orange sprijinã populatia afectatã de inundatii

23 ian. 2010
/ /
Orange sprijinã populatia afectatã de inundatii

Orange sprijinã populaţia afectatã de inundaţii

Bucureşti, 4 mai 2006. Orange România este alãturi de cei             care au fost afectati de inundatiile provocate de revãrsarea Dunãrii             si lanseazã alãturi de UNICEF România o campanie de strângere de           fonduri în vederea ajutorãrii acestora.

În perioada 02  - 31 mai, Orange România pune la dispozitia tuturor    clientilor sãi, numãrul scurt 767 (corespunzând tastelor SOS) pentru    strângerea de fonduri prin SMS. Cu fiecare mesaj scris trimis, orice client    Orange poate dona câte 2 dolari + TVA, pentru cei care au fost atinsi de    inundatii.

Orange se angajeazã ca în data de 1 iunie sã dubleze întreaga sumã donatã    de cãtre clientii sãi în aceastã campanie. În acest fel, Orange doreste    sã-si încurajeze clientii în acest demers umanitar si împreunã sã încerce    sã redea celor afectati de inundatii încrederea si speranta în viitor.

Richard Moat, Director Executiv Orange România:
" Atât eu cât si  angajatii Orange România am fost foarte impresionati de efectele inundatiilor  din sudul tãrii si pe aceastã cale dorim sã ne exprimãm compasiunea  fatã de cei loviti de furia apelor. Orange a fost alãturi de cei care   au suferit pagube în urma inundatiilor si în 2005 atât prin resurse financiare  cât si prin experienta si tehnologia de care dispunem. Am fãcut donatii  de peste 220.000 euro prin care am reconstruit 20 de case în judetul  Galati; am oferit clientilor si angajatilor nostri posibilitatea de   a se implica, prin deschiderea de numere scurte pentru donatii; si am intervenit  prompt pentru restabilirea comunicãrii în zonele afectate. Orange înseamnã  pe lângã servicii de telecomunicatii sau rezultate financiare si apropierea  de comunitatea în care ne desfãsurãm activitatea, de oameni."

Categorii