Orange sustine din nou Festivalul de Jazz Sibiu

13 ian. 2010
/ /
Orange sustine din nou Festivalul de Jazz Sibiu

Orange        susţine din nou Festivalul de Jazz Sibiu


Sibiu, 4 mai 2004. Orange România sponsorizeazã        pentru cel de-al cincilea an consecutiv Festivalul de Jazz de la Sibiu. Alflat la cea de-a 34-a editie, Festivalul de Jazz de la Sibiu are loc între        5-9 mai si reuneste ca în fiecare an artisti de valoare din România        si din strãinatate. Ultima searã a festivalului coincide cu        Ziua Europei, eveniment ce va fi marcat printr-un concert extraordinar cu        participarea unor nume celebre ale jazz-ului european.

Festivalul îsi propune sã ofere muzicã extrem de variatã,        de la blues la salsa latino, de la prelucrãri de muzicã clasicã        pânã la jazz-rock care sã satisfacã gusturile        unui numãr cât mai mare de spectatori. De asemenea, îsi        propune sã creeze proiecte artistice inedite prin îmbinarea        muzicii de jazz cu dansul, filmul, fotografia, grafica etc. În plus,        în cadrul acestui festival se initiazã ateliere de creatie        pentru tinerii muzicieni de jazz si se faciliteazã contactele si        schimburile de experientã ale acestora cu muzicienii consacrati.

Yves Gauthier - Director Comercial Orange România a spus:
"De ce Jazz si Orange? Pentru cã emotia, dialogul        si inovatia joacã un rol important în viata noastrã        si pentru cã armonia si comunicarea apropie oamenii indiferent de        culturã si de vârstã. Parteneriatul cu Festivalul de        Jazz de la Sibiu este un parteneriat pe termen lung, unul dintre cele care        asigurã Orange România un rol activ pe scena culturalã        româneascã. Prin contributia noastrã la organizarea        festivalului ne dorim sã participãm la aducerea artistilor        de talie internationala mai aproape de publicul românesc dar mai ales        sã ne asigurãm cã acest festival cu o lungã        traditie continuã sã strãluceascã."

H.J.K. Schmidt, Director General al Sibiu Jazz Festival a afirmat:
"Parteneriatul cu Orange România asigurã Festivalului        de Jazz Sibiu stabilitate si permanentã, amploare si elegantã        fiind astfel o carte de vizitã prestigioasã a culturii din        România în corul vocilor culturale europene si internationale."        


Categorii