Orange te invită la o călătorie inedită cu balonul cu aer cald

17 sept. 2012
/ /
Orange te invită la o călătorie inedită cu balonul cu aer cald

Bucureşti, 17 septembrie 2012. Orange îi invită pe clienţii săi şi nu numai, la un eveniment inedit: călătoria cu balonul cu aer cald. Ei se pot înscrie la o tombolă pentru câştigarea unei astfel de călătorii. Cupoanele pentru tombolă pot fi obţinute atât din magazinele Orange, de la promoterii care se află în oraşe[1], din presă, dar şi de pe pagina dedicată http://www.orange.ro/veziromaniadesus/ şi pot fi depuse în toate locaţiile Orange.

În urma tragerii la sorţi câştigătorii vor beneficia de o plimbare unică deasupra oraşului lor, la bordul balonului cu aer cald. La finalul călătoriei ei vor primi şi un premiu special oferit de echipa Orange România.

Aventura cu balonul va avea loc între 17 septembrie şi 15 octombrie, timp în care participanţii vor avea ocazia să descopere frumuseţea oraşului lor într-un alt mod. Se vor organiza 16 astfel de călătorii pentru fiecare oraş participant, fiind programate curse cu balonul atât dimineaţa, cât şi seara, pentru o privelişte cât mai spectaculoasă.

Oraşele participante incluse în programul evenimentului sunt:

Ploieşti - 17, 18 septembrie Galaţi - 20, 21 septembrie Bacău - 22, 23 septembrie Miercurea Ciuc - 25, 26 septembrie Baia Mare - 5, 6  octombrie Bistriţa - 9, 10 octombrie Craiova - 12, 13 octombrie Piteşti - 14, 15 octombrie

Mai multe detalii găsiţi pe: http://www.orange.ro/veziromaniadesus/.


[1] Ploieşti, Galaţi, Bacău, Miercurea Ciuc, Baia Mare, Bistriţa, Craiova şi Piteşti

Categorii