Orange Travel aceleasi tarife în roaming, indiferent de retea

23 ian. 2010
/ /
Orange Travel aceleasi tarife în roaming, indiferent de retea

Orange Travel, aceleaşi tarife în roaming, indiferent de reţea

Bucureşti, 5 aprilie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile în România, lanseazã un nou concept de roaming: Orange Travel. Începând cu 20 aprilie, abonatii Orange România care cãlãtoresc în strãinãtate si folosesc serviciul Roaming beneficiazã de un mod de tarifare mai simplu si mai avantajos.

Orange este singurul operator din România care oferã clientiilor sãi tarife fixe indiferent de reteaua aleasã atunci cand cãlãtoresc într-o tarã strãinã. Avantajul clientilor este cã selectarea retelei cu cel mai mic tarif nu mai este necesarã în roaming deoarece cu Orange Travel tariful este acelasi în tara de destinatie, indiferent de retea si de intervalele orare în care sunt efectuate apelurile. Astfel, costurile convorbirilor în roaming devin mult mai usor de gestionat.

Orange este unicul operator de telefonie mobilã din România ce oferã clientilor sãi care cãlãtoresc în strãinãtate, abonati sau utilizatori PrePay, posibilitatea de a-si consulta mesageria vocalã sau de a apela Serviciul Clienti la un tarif special de 0,35 USD/minut. Pentru aceasta, este suficient sã apeleze *121# si sã aleagã serviciul dorit.

Abonatii Orange pot afla mai multe informatii despre tarifele Orange Travel apelând gratuit la 411 - Serviciul Clienti sau accesând www.orange.ro. Serviciul Roaming pune la dispozitia abonatilor Orange peste 260 de retele de telefonie mobilã din mai mult de 130 de tãri si 2 operatori de telefonie prin satelit. Activarea serviciului Roaming se face apelând 450 inainte de plecarea din tarã.

Tarifele de roaming valabile pentru utilizatorii PrePay sau de abonamente reîncãrcabile rãmân neschimbate.



Categorii