Orange Travel Holiday

23 ian. 2010
/ /
Orange Travel Holiday

Orange Travel Holiday, reduceri de sezon pentru abonaţii care cãlãtoresc în Europa

Bucureşti, 26 iunie 2006. Dupã ce în aceastã primavarã a lansat noul concept de roaming - Orange Travel - Orange România propune abonatilor sãi o optiune de roaming pentru sezonul de varã - Orange Travel Holiday - prin care acestia vor beneficia de o reducere de 50% la tarifele convorbirilor în roaming.

Abonatii Orange care îsi activeazã noua optiune vor avea primele 50 de minute de convorbiri în roaming - apeluri primite si apeluri initiate - cu tarife reduse la jumãtate. Toti clientii Orange cu abonamente din planul de servicii Personal care au activat serviciul Roaming si cãlãtoresc în tarile Uniunii Europene pot beneficia de Orange Travel Holiday în schimbul unei taxe lunare de numai 2 USD, începând cu 3 iulie. Optiunea poate fi activatã oricând în perioada iulie-august 2006, iar reducerea de 50% este valabilã pânã în septembrie.

Orange este singurul operator din România care oferã acest beneficiu clientilor sãi, în toate tarile Uniunii Europene si Elvetia, indiferent de reteaua pe care o utilizeazã, si indiferent de destinatia apelurilor. Avantajul clientului vine încã din primul minut vorbit în roaming, ceea ce face ca noua optiune propusã de Orange sa fie foarte atractivã pentru toti cei care cãlãtoresc si doresc sã tinã legãtura cu cei de acasã sau de oriunde.

Abonatii Orange pot afla mai multe informatii despre optiunea Orange Travel Holiday accesând www.orange.ro si pot solicita activarea acesteia apelând gratuit la 411 - Serviciul Clienti.

"Orange este mereu alãturi de clientii sãi, iar în aceasta varã avem o ofertã cu totul specialã pentru cei care cãlãtoresc în Europa. De exemplu, clientii care aleg ca destinatie Italia, Grecia sau Cipru si îsi activeazã optiunea Orange Travel Holiday vor avea pentru primul minut de convorbire un tarif cu pânã la 65% mai mic decât celelelalte oferte de pe piatã", declară Irina Panã, International Roaming Manager la Orange România.

Categorii