Orange vã invitã la concertul Muse

23 ian. 2010
/ /
Orange vã invitã la concertul Muse

Orange vã  invitã la  concertul Muse

Bucuresti,  13 august 2007. Orange are plãcerea sã anunte cã pe 6 octombrie Muse va cânta live, pentru prima datã la Bucuresti, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.

Muse, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa, a câstigat numeroase premii printre care Best New Artist în 2000 în Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band si pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. În plus, activitatea britanicilor a fost premiatã cu mai multe discuri de platinã si de aur.

Concertul Muse din România este prezentat de Orange si este produs de One Event si Livada. Orange continuã astfel seria evenimentelor organizate pentru iubitorii muzicii de toate genurile: Placebo, Bob Sinclar, Sophie Ellis-Bextor, Akon, concertele The  Mission, concursul "Se cautã  Enescu". Muzica este un domeniu în care Orange se remarcã prin inovatie: primul concert în direct pe telefonul mobil, posibilitatea de a cumpãra muzicã digitala prin serviciul Music Store din Orange World, lansarea în  România împreunã cu MTV a  binecunoscutei emisiuni Total Request Live care se filmeazã la Orange concept  store, lansarea unui pachet dedicat tinerilor pasionati de muzicã, PrePay  Music, ce îmbinã comunicarea  mobilã cu muzica si continutul  multimedia.

Povestea celor de la Muse a început în 1999 în Londra cu Matthew Bellamy la voce, chitarã si clape, Chris Wolstenholme la bas, clape si voce si Dominic Howard la tobe si percutii. Muzica lor îmbinã rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul si chiar cu muzica electronicã si clasicã. Hit-uri ca "Time is running out" si "Starlight" dovedesc cã amestecul de stiluri este unul reusit.

Biletele la concert vor putea fi cumpãrate începând din 17 august de la magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Cãrturesti, Sala Palatului si vor putea fi comandate on line de pe Bilet.ro, TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro. Vor fi disponibile douã  categorii de bilete, la preturile de 45 si 65 RON.

“Muse înseamnã mai mult decât exprimare artisticã, înseamnã atitudine, în special pentru tineri. Orange vine în întâmpinarea acestora printr-o serie de evenimente,  concerte live, concursuri, servicii si produse dedicate. Ne propunem sã oferim  fanilor Muse din România un concert energic, un motiv de bucurie”, a declarat Thierry  Millet, Director Comercial Orange Romãnia.

Categorii