pachete noi şi tarife mai mici în oferta de servicii integrate Home&Office Pack

23 ian. 2010
/ /
pachete noi şi tarife mai mici în oferta de servicii integrate Home&Office Pack

pachete noi şi tarife mai  mici în oferta de servicii integrate Home&Office Pack

Bucureşti, 12 mai 2008. Home&Office Pack, pachetul Orange de servicii integrate de internet broadband, telefonie fixă şi telefonie mobilă se relansează într-o nouă ofertă. Cu noile pachete Home Pack, utilizatorii individuali se pot conecta la internet şi pot vorbi nelimitat în grupul predefinit, au cele mai mici tarife pentru apelurile de pe telefonul fix Orange pe mobil şi cele mai mici tarife pentru apelurile internaţionale în Statele Unite, Canada şi retelele fixe din Europa.

Abonamentele costă 12 euro, 18 euro sau 24 euro în funcţie de traficul de internet şi minutele incluse pentru apelurile către fix sau apelurile internaţionale.

Pe lângă Office Pack 24 şi Office Pack 36, Orange lansează pentru clienţii business pachetul Office Pack 18. Cu aceste noi abonamente, clienţii-companii au posibilitatea să acceseze internetul broadand atât la birou cât şi în condiţii de mobilitate, îşi pot defini numere favorite în afara flotei companiei, au minute internaţionale incluse pentru apeluri către Statele Unite, Canada şi reţelele fixe din Europa, precum şi cele mai mici tarife pentru aceste destinaţii după epuizarea minutelor incluse. De asemenea, clienţii business vorbesc nelimitat în interiorul flotei şi beneficiază de cele mai mici tarife de pe piaţă pentru apelurile de pe telefonul fix Orange către Statele Unite, Canada şi reţelele fixe din Europa.

Orange oferă clienţilor care se abonează pe o perioadă de doi ani dispozitivul HSDPA prin care se realizează comunicaţiile de voce şi date la preţul de 1 euro cu TVA.

„Repoziţionarea ofertei de servicii integrate aduce o varietate mai mare de abonamente, cu minute internaţionale incluse, numere favorite pentru clienţii business în afara flotei companiei, mai mult trafic de date, precum şi tarife mai bune la convorbiri şi internet”, a declarat Ciprian State, Convergent Proposition Manager Orange România.

Home&Office Pack oferă acces la internet broadband în zonele cu acoperire 3G+. În prezent, Orange deţine o reţea broadband care cuprinde peste 300 de localităţi cu acoperire 3G+ la viteze de download de până la 3,6 Mbps şi upload de până la 1,46 Mbps, acoperire 3G+ cu viteze de până la 7,2 Mbps în mai multe locaţii business din Bucuresti şi acoperire naţională EDGE.

Categorii