Parteneriat Orange - F.C. Dinamo Bucuresti

23 ian. 2010
/ /
Parteneriat Orange - F.C. Dinamo Bucuresti

parteneriat Orange - F.C. Dinamo Bucuresti

Bucureşti, 24 iulie 2007. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania si Dinamo, Campioana Romaniei, anunta lansarea unui parteneriat inedit pe piata romaneasca.

Acest parteneriat isi propune nu doar simpla promovare a brandului Orange in toate jocurile nationale si internationale ale F.C. Dinamo Bucuresti, prin prezenta logo-ului pe tricourile oficiale de joc, ci si dezvoltarea unei oferte de servicii mobile dedicate suporterilor fotbalului, cum ar fi continut pentru telefonul mobil in portalul Orange World - interviuri cu jucatori, articole, videoclipuri de la antrenamentele echipei, imnul echipei ca ton de apel, etc. - precum si organizarea de diverse evenimente, concursuri cu premii.

Strategia de  sponsorizare Orange cuprinde trei directii: sport, cinema si muzica.  
In ceea ce priveste sportul, Orange Romania sustine echipa nationala de rugby si Federatia Romana de Rugby, iar Grupul este sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby, partener al competitiei de ciclism Tour de France si al Roland Garros. In portalul Orange World, clientii Orange pasionati de sport pot afla ultimele stiri, rezultate si clasamente din cele mai mari competitii sportive nationale si internationale, iar fanii fotbalului pot urmari videoclipuri near live cu cele mai importante faze ale meciurilor din Barclay Premier League si pot vedea in direct pe telefonul mobil meciurile din Liga 1.

„Intrucat fotbalul este unul dintre cele mai indragite si populare sporturi in Romania si din dorinta de a accentua implicarea Orange in acest domeniu, s-a decis incheierea acestui parteneriat cu F.C. Dinamo Bucuresti. Intentionam ca prin aceasta colaborare sa oferim servicii inovative si cat mai multe beneficii clientilor nostri suporteri ai echipei Dinamo, astfel incat acestia sa fie cat mai aproape de echipa favorita”, a declarat Richard Moat, Director Executiv, Orange Romania.

“Parteneriatul cu Orange nu reprezinta doar o relatie contractuala cu unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din lume. Inseamna creativitate, dinamism si performanta. Vorbim de un parteneriat intre liderul pietei de  telecomunicatii mobile si liderul sportului romanesc”, a declarat Nicolae Badea, Presedintele Consiliului de Administratie F.C. Dinamo Bucuresti.

In cadrul  acestui eveniment a fost prezentat si noul tricou de joc al echipei F.C. Dinamo  Bucuresti furnizat de Nike.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=29|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii