Pentru prima datã în România concert în direct pe telefonul mobil

23 ian. 2010
/ /
Pentru prima datã în România concert în direct pe telefonul mobil

pentru prima datã în România concert în direct pe telefonul mobil

Bucureşti, 9 februarie 2006. Orange România, operatorul ce a lansat prima data în România televiziune pe telefonul mobil si servicii video în octombrie 2004, anuntã o altã premierã. Pentru prima datã în România un concert va putea fi vizionat în direct pe telefonul mobil. Organizat de Orange si Voltaj, concertul special de Ziua Îndrãgostitilor poate fi urmãrit pe 14 februarie la ora 19:00 în Piata Charles de Gaulle si va fi transmis în acelasi timp pe telefonul mobil, în Orange World.

Tot în Orange World, fanii Voltaj pot viziona cele mai cunoscute videoclipuri ale formatiei sau pot descãrca sunete reale cu hiturile Voltaj din toate albumele si imagini inedite cu membrii formatiei

”Muzica este importantã în viata fiecãruia dintre noi, iar noi ne-am propus sã o aducem mai aproape ca oricând de clientii nostri. În urma colaborãrii cu trupa Voltaj, Orange oferã clientilor sãi posibilitatea de a urmãri concertul Voltaj în direct si de a vedea clipurile acestei formatii de pe telefonul mobil, oricând si de oriunde. În viitor intentionãm sã subliniem angajamentul Orange fatã de muzicã prin lansarea unor noi servicii folosind tehnologii de ultimã orã si având la bazã colaborãri cu cât mai multi artisti români” spune Andreea Zega – Content  and Multimedia Division Manager, Orange România

“Ne bucurãm cã prin intermediul acestui parteneriat cu Orange, fanii nostri au muzica preferatã mai aproape. Pe toti aceia cãrora le place Voltaj îi asteptãm la concertul nostru ce va avea loc pe 14 februarie la ora 19:00 în Piata Charles de Gaulle sau îi invitãm sã ne urmãreascãa în direct pe telefon.” – a spus Cãlin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Orange World este portalul WAP disponibil pe telefonul mobil unde clientii pot gãsi stiri de ultimã orã, informatii sau serviciile de divertisment preferate. Clientii Orange pot naviga pe acest portal pentru a urmãri posturi de televiziune în direct, seriale sau emisiuni TV înregistrate, pot descãrca ringtone-uri, jocuri, videoclipuri, pot accesa informatii din sport, muzicã, film sau pot consulta horoscopul ori prognoza meteo. Cu MyPage din Orange World clientii pot chiar sa îsi construiascã o paginã personalã cu linkurile favorite, având astfel acces simplu si rapid cãtre informatiile care îi intereseazã.
Portalul wap Orange World este accesibil prin EDGE/GPRS sau prin CSD, atât pentru abonati, cât si pentru utilizatorii PrePay.

Categorii