Peste 200 de locuri de internship disponibile prin programul de practică Orange First Step pentru vacanța de vară 2015

5 mai 2015
/ /
Peste 200 de locuri de internship disponibile prin programul de practică Orange First Step pentru vacanța de vară 2015

Perioada de internship este de o lună, iar studenții se pot înscrie și își pot alege direct de pe site-ul www.orange.ro/first-step oraşul[1], departamentul și luna în care vor să facă practică. Ulterior ei vor fi contactați de coordonatorii programului pentru un mini interviu telefonic, urmând o primă întâlnire în care vor afla toate detaliile despre program și vor avea parte de traininguri dedicate departamentului ales. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o diplomă de participare și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

„Studenții și masteranzii au din ce în ce mai multe provocări atunci când încearcă să își găsească un loc de muncă. După cum am observat și noi în cadrul interviurilor pe care le derulăm, una dintre ele este reprezentată de experiența acumulată până la angajare. Experiența denotă curiozitate și implicare dincolo de parcurgerea cursurilor de la facultate. Le oferim studenților și masteranzilor ocazia să cunoască îndeaproape mediul de business și să își dezvolte noi aptitudini alături de colegii noștri ce se voluntariază să fie mentori pentru noua generație.” a declarat Ioana Marcu, HR Director în cadrul Orange România.

[1] Oraşele sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Bucureşti, Cluj Napoca, Caracal, Călăraşi, Câmpulung, Constanţa, Craiova, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Ploieşti, Piteşti, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Roman, Slatina, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Sighetu Marmatiei, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Timişoara, Târgovişte, Tulcea, Turda, Târgu Mureş, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Categorii