Peste 7 milioane de români au ales Orange

23 ian. 2010
/ /
Peste 7 milioane de români au ales Orange

peste 7 milioane de români au ales Orange

Bucureşti, 6 februarie 2006. Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilã din România, are acum 7 milioane de clienti. Astfel, se poate spune cã unul din trei români este client Orange. În decurs de numai un an, 2 milioane de români au ales serviciile Orange, ceea ce demonstreazâ cã liderul pietei din România rãmâne operatorul favorit.

În fiecare zi românii apreciazã tot mai mult serviciile de telefonie mobilã. La sfârsitul lui 2005 rata penetrãrii telefoniei mobile în România atinsese 62%. Orange crede cã în 2006 aceastã tendintã va continua, iar rata penetrãrii acestor servicii va creste pânã la sfârsitul anului la 75%.

Succesul Orange se datoreazã nu doar atractivitãtii pe care o reprezintã telefonul mobil, ci si calitãtii retelei, a serviciilor oferite si brandului. Având o acoperire a populatiei de 96,6%, Orange oferã fiecarei persoane din România posibilitatea de a alege între planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate, si cartele PrePay.

"Atingerea pragului de 7 milioane de clienti reprezintã o realizare remarcabilã pentru Orange România. Aceste cifre evidentiazã o datã în plus succesul telefoniei mobile în tara noastrã în general, si cu precãdere succesul Orange în România. Pe o piatã maturã, este important sã dovedesti în fiecare zi preocuparea pentru calitatea serviciilor oferite clientilor. Lansarea unor produse inovative si dezvoltarea unui portofoliu tot mai extins de servicii au contribuit la consolidarea succesului Orange pe piata româneascã. De la planurile personalizate de abonamente la ofertele PrePay, de la serviciile de informare si divertisment la programul de fidelizare, de la aplicatii de business complexe la solutii de comert electronic, oferim servicii performante si usor de folosit", declarã Richard Moat - CEO Orange România.

Categorii