Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Bistriţa

30 aug. 2013
/ /
Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Bistriţa

Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Bistriţa

Bucureşti, 30 august 2013.  Orange îi invită pe pasionaţii de film să participe şi anul acesta la Pop Up Cinema, unde pot viziona filme în aer liber alături de familie şi prieteni. Evenimentul va avea loc la Bistriţa, pe 30 şi 31 august, în Piaţa Centrala, începând cu ora 21:30, iar accesul este liber.

Filmele alese pentru cele două seri vor fi:

- 30 august – Uimitorul Om-Păianjen / The Amazing Spider-Man (2012), care îi are ca protagonişti pe Andrew Garfield, Emma Stone şi Rhys Ifans.

- 31 august – Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2 (2012) cu renumiţii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris şi Dolph Lundgren.

De asemenea, pe 31 august, vor avea loc activităţi de voluntariat în cadrul cărora locuitorii oraşului, alături de angajaţii companiei, vor desfăşura acţiuni de recondiţionare ale spaţiilor de joacă pentru copiii din oraş. Acestea sunt iniţiate de Asociaţia Impact şi realizate cu sprijinul autorităţilor locale şi al Orange.

Participanţii la acţiunea de voluntariat vor avea locuri VIP la cinema, precum şi popcorn şi băuturi răcoritoare, pe care să le savureze în timpul filmului.

În zona cinematografului în aer liber toţi cei prezenţi vor putea testa cele mai noi tablete şi telefoane din oferta Orange. De asemenea, vor putea experimenta şi ridicarea de la sol într-un balon cu aer cald.

Orange a pregătit şi o ofertă specială dedicată evenimentului. Astfel, până pe 14 septembrie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 15 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 15 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone. Oferta este valabilă în Orange shop, magazine ale partenerilor, Orange store sau prin reprezentanţii de vânzări directe Orange din Bistriţa.

Evenimentul Pop Up Cinema organizat de Orange va continua in luna septembrie şi în alte oraşe din ţară.

Categorii