Pop Up Cinema: proiecţii de film în aer liber la Curtea de Argeş de la Orange

5 sept. 2012
/ /
Pop Up Cinema: proiecţii de film în aer liber la Curtea de Argeş de la Orange

Bucureşti, 5 septembrie 2012. Orange îi invită pe pasionaţii de filme să participe la Pop Up Cinema unde pot vedea filme în aer liber alături de cei dragi. Evenimentul va avea loc în Curtea de Argeş, pe 7 şi 8 septembrie, începând de la ora 20:00 în zona de lângă Muzeul Municipal, iar accesul este liber.

Filmele selectate pentru cele două seri vor fi:

- 7 septembrie - Furia Titanilor / Wrath of the Titans (2012), în care joacă Liam Neeson, Ralph Fiennes şi Sam Worthington

- 8 septembrie - A naibii dragoste/ Crazy,Stupid,Love. (2011) cu Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling si Steve Carell

În plus, în prima zi, pe 7 septembrie, va avea loc o acţiune de voluntariat pe parcursul căreia angajaţii Orange alături de localnici voluntari vor înfrumuseţa un loc public din Curtea de Argeş. Această acţiune este susţinută de Primăria Curtea de Argeş.

Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să trimită un e-mail cu numele complet la adresa  csr@orange.ro. Participanţii la acţiunea de voluntariat vor primi cele mai bune locuri, precum şi un meniu gratuit Pop Corn la film. Locurile pentru voluntariat sunt limitate.

Proiectul Pop Up Cinema dezvoltat de Orange se desfaşoară în perioada 07–29 septembrie şi va avea loc în mai multe oraşe din ţară:

- Curtea de Argeş – 7,8 septembrie

- Târgu Frumos – 14,15 septembrie

- Reghin – 21, 22 septembrie

- Gura Humorului – 28-29 septembrie.

Categorii