Pop Up Cinema: proiecţii de film în aer liber şi voluntariat la Târgu Frumos

12 sept. 2012
/ /
Pop Up Cinema: proiecţii de film în aer liber şi voluntariat la Târgu Frumos

Pop Up Cinema: proiecţii de film in aer liber şi voluntariat la Târgu Frumos

Bucureşti, 12 septembrie 2012. Orange îi invită pe pasionaţii de filme să participe la Pop Up Cinema, unde pot viziona filme în aer liber alături de familie şi prieteni. Evenimentul va avea loc în Târgu Frumos, pe 14 şi 15 septembrie, începând cu ora 20:00 în zona Esplanada centrală, iar accesul este liber.

Filmele selectate pentru cele două seri vor fi:

- 14 septembrie - Furia Titanilor / Wrath of the Titans (2012), care îi are ca protagonişti pe Liam Neeson, Ralph Fiennes şi Sam Worthington

- 15 septembrie - A naibii dragoste/ Crazy,Stupid,Love. (2011) cu Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling si Steve Carell

De asemenea, în prima zi, pe 14 septembrie, va avea loc o activitate de voluntariat, în cadrul căreia  angajaţii Orange alături de localnicii voluntari vor înfrumuseţa un parc ANL din Târgu Frumos. Se va reamenaja şi curăţa spaţiul de joacă pentru copii şi se vor planta flori, gazon şi copăcei. Această acţiune este susţinută de Primăria Târgu Frumos.

Pentru înscrieri, doritorii trebuie să trimită un e-mail cu numele complet şi numărul de telefon la adresa csr@orange.ro. Participanţii la acţiunea de voluntariat vor beneficia de cele mai bune locuri la cinema, precum şi de un meniu gratuit Pop Corn la film. Locurile pentru voluntariat sunt limitate.

Evenimentul organizat de Orange a debutat în oraşul Curtea de Argeş în urmă cu o săptămână şi s-a bucurat de un real succes, fiind prezenţi peste 700 de argeşeni. De la Pop Up Cinema nu au lipsit distracţia, voia bună, răcoritoarele şi faimosul pop corn. Cele două filme au fost precedate de asemenea de o activitate de voluntariat, ce a implicat reamenajarea grădinii Spitalului Municipal din Curtea de Argeş, care a căpătat un alt aspect. Locuitorii au fost foarte plăcut impresionaţi şi au mărturisit că speră ca asemenea activităţi să fie derulate şi anul viitor în oraşul lor.

Proiectul Pop Up Cinema va mai avea loc şi în oraşul Reghin în zilele de 21 şi 22 septembrie şi în Gura Humorului în zilele de 28 şi 29 septembrie.

Categorii