premiere si lansãri Orange la CERF 2007

23 ian. 2010
/ /
premiere si lansãri Orange la CERF 2007

premiere si lansãri Orange la CERF 2007

Bucuresti, 8 mai 2007. In perioada 9-13 mai, Orange Romania participa la cea de-a XVI-a editie a Expozitiei si Conferintei Internationale de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2007.

La standul Orange de la Romexpo, vizitatorii vor putea urmari in premiera in Romania demonstratii privind noile solutii de acces la internet mobil prin tehnologia HSDPA la  viteze de pana la 3,6Mbps, Serviciile HSDPA vor fi lansate oficial in 10 orase in luna iunie. Pana la sfarsitul anului, viteza de conectare la intenet si transfer de date mobile prin HSDPA va fi marita la 7,2Mbps, in paralel cu lansarea HSUPA, tehnologie care asigura viteze sporite de uplink.

De asemenea, vizitatorii vor  avea ocazia sa testeze Flashcode, un serviciu inovativ care ofera acces rapid la continutul mobil prin scanarea codurilor bidimensionale de bare cu ajutorul camerei foto a telefonului mobil. Printr-o aplicatie care permite citirea codurilor de bare, fara a declansa camera foto a telefonului mobil, utilizatorii au acces rapid la continutul multimedia si pot descarca logo-uri, sonerii sau videoclipuri din portalurile wap.

O alta noutate Orange la CERF va  fi solutia M2M Connect de semnalizare in  caz de accident rutier, prin  care administratorul unei flote de masini poate fi avertizat in timp real daca autovehiculele sunt implicate in accidente. In acest fel, timpul de interventie la fata locului este considerabil imbunatatit, iar administratorul poate lua rapid decizii importante pentru afacerea sa.

In a doua zi de expozitie, pe 10 mai, standul Orange de la Romexpo se va transforma intr-o zona de muzica si divertisment care va gazdui lansarea unei oferte unice pe piata.

„Prin acoperirea nationala a tehnologiei EDGE, extinderea acoperirii serviciilor 3G si lansarea serviciilor HSDPA/HSUPA, ne propunem ca pana la sfarsitul anului sa aducem clientilor nostri cea mai buna oferta de broadband mobil. Fie ca sunt tineri pasionati de divertisment mobil, oameni de afaceri sau ziaristi, ii asteptam pe toti la standul Orange de la CERF”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial la Orange Romania.

Clientii Orange care nu vor ajunge in acest an la CERF vor avea posibilitatea sa urmareasca imagini de la expozitie live in Orange World.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=30|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii