PrePay Suporter, acum pentru suporterii echipei Steaua Bucureşti

11 iun. 2010
/ /
PrePay Suporter, acum pentru suporterii echipei Steaua Bucureşti

PrePay Suporter, acum pentru suporterii echipei Steaua Bucureşti

Bucureşti, 12 mai 2010. Orange România, în parteneriat cu  clubul Steaua Bucureşti, anunţă astăzi lansarea PrePay Suporter pentru cea mai mare  comunitate de suporteri ai unei echipe de fotbal din România – Steaua Bucureşti.

Suporterii care achiziţionează cartela PrePay Suporter primesc informaţii*  despre goluri şi marcatori la fiecare meci al Stelei, pentru fiecare gol înscris  de echipă primesc 10 mesaje scrise naţionale, pentru fiecare victorie pe teren  propriu primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi  apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat de Steaua în deplasare  primesc un bonus de 2 euro. La reîncărcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum  7 euro, clienţii primesc gratuit aceste beneficii, valabile timp de 30 de zile  de la reîncărcare, în timp ce creditul de 7 euro poate fi consumat aşa cum îşi  doresc.

Suporterii echipei din Ghencea pot cumpăra din magazinele oficiale FCSB, din  magazinele Orange şi din magazinul online pachetul  PrePay Suporter cu logo-ul echipei, în care vor găsi câte un abţibild cu care  îşi pot personaliza telefonul mobil şi câte un breloc. Dacă sunt deja clienţi  Orange PrePay, se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu  textul STEAUA la numărul 321.

“Suntem încântaţi că ambiţia noastră de a oferi suporterilor fotbalului  românesc servicii personalizate şi cât mai bine adaptate intereselor acestora  s-a materializat într-un produs de succes. PrePay Suporter este astăzi  disponibil şi pentru cea mai mare comunitate de suporteri ai unei echipe de  fotbal din România, Steaua Bucureşti”, a declarat Dorin Odiaţiu, Marketing  Director Orange România.

„Această colaborare dintre două branduri de renume european este benefică  pentru ambele părţi. Sunt convins că numeroşii suporteri stelişti vor beneficia  de servicii de calitate, iar Orange va simţi în cifra de afaceri că Steaua este  clubul cu cei mai mulţi şi mai fideli suporteri din România”, a declarat Valeriu  Argăseală, Preşedintele Executiv al clubului Steaua Bucureşti.

În prezent, Orange are parteneriate PrePay Suporter cu şase cluburi de fotbal  renumite din ţară: Steaua Bucureşti, F.C. Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti,  F.C. Braşov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi.

*Informaţiile, sub forma unor mesajele de la serviciul FAN, sunt primite gratuit  în cele 30 de zile de la fiecare reîncărcare a contului cu minimum 7 euro. În  afara acestei perioade, un mesaj de informare primit de la serviciul FAN costa 5  cenţi.

Categorii