PrePay suporter pentru fanii FC Oţelul Galaţi

17 mart. 2011
/ /
PrePay suporter pentru fanii FC Oţelul Galaţi

PrePay suporter pentru fanii FC Oţelul Galaţi

Bucureşti, 17 martie 2011. Orange România anunţă lansarea produsului PrePay suporter pentru fanii echipei FC Oţelul Galaţi din 17 martie.

Susţinătorii FC Oţelul Galaţi care se înscriu în programul PrePay suporter vor avea avantaje din plin şi vor fi mereu conectaţi la ştirile despre echipă. Aceştia vor primi 10 SMS-uri naţionale pentru fiecare gol înscris de FC Oţelul Galaţi, bonus 1 euro credit în reţea la fiecare victorie acasă sau 2 euro credit în reţea pentru fiecare victorie în deplasare şi reducere de 50% pentru apeluri către alţi membri din grupul de suporteri. La fiecare meci jucat de echipă, clienţii vor primi informaţii despre goluri, marcatori şi scorul final. În plus, vor avea acces nelimitat la ştiri în secţiunea Sport din Portalul Orange pe mobil şi vor primi direct pe telefon ştirile oficiale preluate de pe site-ul clubului sportiv.

Suporterii FC Oţelul Galaţi pot achiziţiona pachetul PrePay suporter din orice magazin Orange. Pachetul este personalizat cu logo-ul echipei şi în plus conţine un breloc şi un abţibild pentru telefonul mobil, acestea fiind de asemenea personalizate. Fie că sunt deja clienţi Orange PrePay sau îşi activează acum cartela SIM, fanii se pot înscrie în PrePay suporter printr-un mesaj gratuit cu textul GALATI la numărul 321 şi primesc gratuit, timp de 10 zile, avantajele PrePay suporter. Dacă îşi reîncarcă apoi cartela cu minimum 5 euro primesc beneficiile PrePay suporter timp de 30 de zile, în plus faţă de creditul reîncărcat.

„Ne bucurăm că o echipă cu mulţi suporteri cum este Oţelul a decis să fie parteneră în PrePay suporter, un serviciu unic pe piaţă, dedicat pasionaţilor de fotbal. La începutul anului 2010 ne-am propus să întărim legătura dintre echipe şi fani. Totodată, vrem să oferim acestora din urmă mai multe posibilităţi de a fi alături de echipa favorită. Rezultatele obţinute, aprecierea din partea clienţilor precum şi faptul că numărul de echipe care se alătură programului creşte, dovedesc succesul de până acum al PrePay suporter ” a declarat Dorin Odiaţiu, Director de Marketing Orange România.

"Suntem încântaţi de colaborarea cu Orange România şi consideram acest parteneriat un mijloc de informare şi, de asemenea, o răsplată oferită suporterilor echipei de fotbal Oţelul Galaţi" a adăugat Marius Stan, Preşedinte Oţelul Galaţi.

Programul PrePay suporter a fost lansat în februarie 2010 şi are parteneriate cu 8 cluburi sportive: Dinamo Bucureşti, F.C. Braşov, F.C Vaslui, Politehnica Iaşi, Rapid Bucureşti, Steaua Bucureşti, Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova. Peste 300.000 de clienţi beneficiază în prezent de avantajele pachetului PrePay suporter.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Categorii