PrePay Suporter şi pentru fanii Rapid Bucureşti

11 iun. 2010
/ /
PrePay Suporter şi pentru fanii Rapid Bucureşti

PrePay Suporter şi pentru fanii Rapid Bucureşti

Bucureşti, 15 aprilie 2010. Orange România şi clubul Rapid  Bucureşti anunţă lansarea produsului PrePay  Suporter pentru fanii echipei de fotbal giuleştene.

Suporterii echipei Rapid care achiziţionează cartela PrePay Suporter primesc  informaţii despre goluri şi marcatori la fiecare meci al Rapidului, pentru  fiecare gol înscris de echipă primesc 10 mesaje scrise naţionale, pentru fiecare  victorie pe teren propriu primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi  pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat de  Rapid în deplasare primesc un bonus de 2 euro. La reîncărcarea cartelei PrePay  Suporter cu minimum 7 euro, clienţii primesc gratuit aceste beneficii, valabile  timp de 30 de zile de la reîncărcare, în timp ce creditul de 7 euro poate fi  consumat aşa cum îşi doresc.

Suporterii „alb-vişiniilor” pot cumpăra din fan shop-urile clubului Rapid,  din magazinele Orange şi din magazinul online pachetul  PrePay Suporter cu logo-ul echipei, în care vor găsi câte un abţibild cu care  îşi pot personaliza telefonul mobil şi câte un breloc. Dacă sunt deja clienţi  Orange PrePay, se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu  textul RAPID la numărul 321.

“PrePay Suporter este un produs de telefonie mobilă original, creat special  pentru suporterii fotbalului românesc. Ne bucurăm că peste 15.000 de suporteri  ai echipelor cu care am semnat deja acest parteneriat s-au înscris în PrePay  Suporter. Suntem încântaţi că Rapid Bucureşti ni s-a alăturat în acest proiect  şi invităm cât mai multe cluburi de fotbal să intre în PrePay Suporter pentru a  întări legatura dintre echipe şi comunităţile de fani”, a declarat Dorin  Odiaţiu, Marketing Director Orange România.

„Am semnat parteneriatul cu Orange din dorinţa de a-i aduce pe suporteri cât  mai aproape de Rapid, oferindu-le mai multe facilităţi de comunicare pe mobil şi  informaţii în timp real despre performanţa echipei”, a declarat Ion Taban,  Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Rapid Bucureşti.

În  prezent, Orange are parteneriate PrePay Suporter cu şase cluburi de fotbal  renumite din ţară: Rapid Bucureşti, F.C. Dinamo Bucureşti, F.C. Braşov,  Universitatea Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi.

Categorii